FLEECEDRAGT. NEW GIRL OG EN PUDE..

 photo foto3_zps4529fe0e.jpg

I dag har jeg:

– Rystet på hovedet over en mand der fløjtede i Søsterne Grene, af glæde.. WTF. Hvem gør det.? Ryster på hovedet – ikke fløjter.

– Undret mig over, hvorfor Nutella ikke har sendt mig nogen “Glædelig Jul” glas. Jeg elsker også chokocreme. Det må klart være en fejl, og den er blevet stjålet af mit postbud.

– Forstår stadig ikke, hvorfor Nutella ikke er en frugt.

– Afleveret min datter i skole, iført mit nattøj (minus bh) uden at tænke over det. Så har man været syg for længe, hvis man ingen gang gider gøre noget ud af sig selv.

– Prøvet at pynte op til jul, for Bella´s skyld. Men fik kvalme hver gang jeg så på det. Misunder lidt, Benny fra The Julekalender. Ville til tider godt, stikke en strikkepind igennem hovedet på en nisse. ; )

– Overvejet at stikke af til varmen, uden mand og barn. #muhaahaaahaaa #mortid #egohat

– Har haft grimme tanker om min kæreste og hans venner i dag. Så mig selv, slå på dem. Sådan rigtig hårdt. Det var en rigtig dejlig fornemmelse. Gør det en til et dårligt menneske? Man skulle tro jeg PMS´ede. Langt fra. Det kan kun blive “bedre”.

– Overvejer, om jeg kan ha´min Karmameju fleecedragt på i morgen på arbejde. Mon det er office “appropriate”. Man burde ha´en dag, hvor man valgte comfy frem for fashion. Jeg stemmer for.

– Slugt hele 1. sæson af NEW GIRL på netflix. Sparker mig selv over skinnebenet, over jeg ikke har set den før. Knus elsker den ; )

– Har haft lyst til at shoppe hele vores elregning væk, på alle de ting jeg fandt på nettet.

– Haft lyst til at pande et skolebarn en på hovedet, efter jeg fandt ud af, at der er nogen der har nakket Bella´s nye sutsko…! Grrrrr

– Købt alt hvad der findes af Violetta helvede, til Bella´s fødselsdag på Fredag. Jeg håber hun holder den rædsel af en pude og det plastik tæppe, på sit værelse. Men ved hun bliver glad, så det er det hele værd ; )

– Har hele dagen, haft lyst til at spise en hel plade Rittersport m. marcipan. Det har jeg stadig. Hvorfår har man også lavet en combo af mine to yndlings ting i verden. Det er dog glæden ved december. Der er der dobbelt op på marcipan. Win Win.

 

AUPING VINDEREN:

Mette:
Puden består af 80 %
Jeg har piskesmæld og har hørt, Auping´s puder skulle være rigtig gode for nakken. Jeg er på SU, så der er ikke så mange penge at “rutte” med. Specielt ikke nu, hvor det er Jul.

Glædelig December.

Sov dejligt

XX
R

1 kommentar

  • B

    Jeg læste det som at det var Bella der var iført dit nattøj og tænkte “what?”.
    Og så var jeg til juletræsfest i går. Og det gik op for mig at jeg altså synes børn er mærkelige. Og irriterende. Ikke min egen selvfølgelig. Eller jo en gang i mellem. Men jeg tænker det ikke bliver bedre med alderen (hans ikke min. Jeg bliver jo ikke mere mærkelig) og forsøger at affinde mig med at det er sådan det er…
    God aften!
    //B

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg