NOGET OM ÆRE. NOGET OM ALDER. NOGET OM BRØD OG NOGET OM EN BRØLER..

DER ER GÅET KAGE I DEN…

IMG_1561

TID Jeg har snart været i Singapore i 8 måneder – det er helt skørt at “sige højt”.. For det føles som om vi kom igår, men alligvel, som vi har været her i lang tid. Tid er en mærkelig følelse og svær at definerer. Men næsten alle 8 måneder har været ren glæde. Hvor er det godt, man glemmer alle de dårlige ting, lige så hurtigt, som de er sker. ; )

STEMNING Man bliver snydt af varmen, for det giver lidt en følelse af, man er på ferie. Vi spiser for meget ude og vi drikker SERIØST alt for meget alkohol.. ; )

KAGEFORM Siden vi er kommet, der har faktisk ikke foretaget mig en dyt fis (altså sport). Jeg har spist frokost ude næsten hver dag – og jeg har tyllet vin som fik jeg betaling for det, som bartender i Calella. Jeg er født i ´82 og det var altså destinationen da jeg var ung. Min krop er blevet træt at se på, og min røv er søgt mod jorden. Det er ikke lige der, jeg havde tænkt mig, den skulle sidde, når jeg “kun” er (snart) 34… Jeg kræver min krop tilbage..NU(!) Nå måske.

FITNESS Så jeg har besluttet mig for, at min uge skal være fyldt op med fitness og motion –  i stedet for kaffe og dining. Derfor er jeg startet til Belly Dance Fitness.. Yep! That´s correct. Jeg går sgu til mavedans då´..Eller jeg var til min første time i dag, og hold fast det var sjovt. Jeg har jo ikke en rytme i kroppen, men jeg havde en fest mens jeg keglede rundt. Det var med tørklæde og guldmønter rundt om hofterne og det hele, så man følte lidt, man var midt i en musikvideo.

Jeg var virkelig dårlig til det, men jeg lagde mærke til, da jeg gik hjem, der smilede jeg hele vejen – og det må altså være gode tegn. Man kan ikke altid være den bedste til alt det man foretager sig – men man kan have det sjovt, mens man gør det.♥

SKEMA Mandag er det Hatha Yoga, Tirsdag + Fredag er det Belly Dance – 1 gang om ugen skal jeg gå 5 km + jeg skal svømme en hel del, det er godt for kroppen, og jeg har en pool hvor jeg kan gøre det gratis. Og hvis jeg skulle lyste kan jeg jo lave lidt Yoga i weekenden også ; )

Så følg med og se min forvandling til prof´Belly dancer #somom♦

Dejlig tirsdag DK.

XX
R

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NOGET OM ÆRE. NOGET OM ALDER. NOGET OM BRØD OG NOGET OM EN BRØLER..