GOSSIP // ME AND THE MET..

EN UGE ER GÅET OG ET NYT LIV STARTER SNART.

GODMORGEN

Okay en uge er gået og min første uge på bootcamp er slut. 4 more 2 go. Av. Jeg er mørbanket – det er så hårdt men alligevel bare så fedt. Jeg har det bedre med mig selv og har langt mere energi. Det er en fed følelse – det er ikke fordi jeg skal virke overskudsagtig på den klamme måde – for om nogen er det bestemt ikke noget jeg er. Men det giver altså bare noget.

Grunden til at jeg faktisk er begyndt på den bootcamp er fordi jeg bliver nødt til at være fit. Jeg har jo løftet lidt sløret for at der skulle ske noget nyt for mig snart og det er også ganske rigtigt. Fra 1 Okt. Skal jeg begynde på arbejde i den “voksne” verden. Jeg er utrolig spændt. Mere fordi jeg er så bange for at jeg ikke kan leve op til det. Men man er jo sin egen værste fjende. Men jeg har kæmpet det sidste år og 6 mdr med at prøve på at komme tilbage til noget der lignede mit liv før. Jeg tror ærligt ikke jeg kommer derhen, for så meget ændre en når man har oplevet noget så tragisk. Men som jeg har sagt så mange gange “it´s a new kind of normal” og den er sgu også ret fed. Jeg føler jeg lever mere og man værdsætter bare livet på alle fronter. Selv de mindste små ting.

Men jeg skal tilbage til modebranchen. I et stort firma hvor jeg har fået en salgsstilling. Det er noget der kommer til at kræve at jeg holder tungen lige i munden. Men jeg er klar til at der skal ske noget nyt og nogle faste rammer – hvilket jeg kommer til at få her. Det bliver sjovt og mine nye kollegaer er bare top fede. Det bliver det ultimative job og der er også rejse aktiviteter. Det var lige det jeg søgte. Elsker at rejse når det har noget med arbejde at gøre – så får man lov til at møde så mange inspirerende mennesker, out there.

Det bedste ved det nye job er at Mr M og jeg kommer til at afl. Bella i børnehaven sammen og køre sammen ind til byen hvor vi kommer til at arbejde 500m fra hinanden og når vi har fri taget vi turen hjem sammen. Der er da ikke noget bedre end at kunne sidde og holde i hånd… (whhhhaaaaarrrdddd.. haha..) Men måske er jeg alligevel bare pisse morgensur så jeg ikke gider snakke med ham 😉

Men jeg håber i har lyst til at følge med mig på rejsen til voksen livet – og det med at jonglere job, barn, mand og liv. Der kommer til at komme tryk på – og måske lidt mere at fortælle om her på bloggen 😉

Så nu ved i det, nu har jeg fortalt lidt mere om det. Når jeg starter op på jobbet skal jeg nok fortælle hvor det er. Jeg skal lige tage en føling af hvor meget de har lyst til at være en del af bloggen. Det må man jo respektere hvis de ikke har.

Ha´en rigtig dejlig Lørdag.
Min skal bruges med familien og ingen festivitas arrangementer denne weekend. Hvilket passer mig sååååå fint. Trænger til at lade op til endu en ny uge med træning.

XX
R

14 kommentarer

 • Henriette

  Hej Rikke,
  Stort tillykke med dit nye job og de nye udfordringer. Hvor er det dejligt for dig.
  Glæder mig til at følge dig….

  Dejlig lørdag til dig og familien.
  KH Henriette

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Insider

   Tusinde tak Henriette. Jeg håber at jeg kan jonglerer det hele familie, arbejde, blog etc. Men jeg skal gøre mit bedste. 😉

   Dejlig Søndag

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stort tillykke med det nye job, smuksen!
  Jeg er sikker på, at du kommer til at sparke r**! 😀
  Jeg glæder mig til at følge med. Og det lyder sguda hamrende dejligt, at du og Mr. M kan følge Bella i bh sammen og så køre videre sammen – også selvom du er morgensur 😉 det er bedre at være morgensur sammen, end alene… 😉

  Al mulig held og lykke til dig, søde Rikke.
  Og rigtig god weekend til dig og din familie <3

  Xoxo S.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Insider

   Haha. ja jeg kan godt være lidt mut om morgenen og så bliver jeg altid så sur når han ikke tager den vej at jeg gerne vil ha 😉
   Men du ved hvad jeg taler om jo og i har enda to børn. Jeg har kun et – men jeg kan stadig få mega stress over det. Pyhaaa. Får man nogensinde ro i maven når man har børn?

   Kys
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Tillykke med dit nye job, og de muligheder og oplevelser der følger med. Du klarer det 110 % til UG, x og slange. Glæder mig til at følge med på sidelinjen. Og sødt med at I skal følges, her ville det aldrig gå, For jeg er kronisk morgensur hihi :O)

  /Heidi

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Insider

   Det er et rigtig flot job jeg har fået – men kender du følelse af at du har solgt dig selv så godt at de på et tidspunkt finder ud af at alt hvad du sagde var fis og humbug. Man er sin egen værste fjende. ;(

   Jeg skal bare i gang jeg har ikke arbejdet i 1 år og 8 mdr. jo det har jeg men kun for mig selv. Ikke for andre. Det skræmmer mig helt vildt.
   Men jeg må se tiden an – jeg ved det bliver mega sjovt, skal bare overvinde min egen frygt.

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Molly

  Hej Rikke

  STORT, stort tillykke med dit nye job!!! :-)))) Hvor er det spændende!! Havde næsten gættet, at det var sådan et job, du skulle i gang med! ;-))

  Det bliver da bare SÅ fedt for dig, at komme i gang! Kan så godt forstå, at du glæder dig, til at komme ud og prøve kræfter med arbejdsmarkedet igen! – og er da sten sikker på, at hvis du “går til” det nye job, på samme måde som du “går lige igennem” til os, der følger med her på din blog, kan du da ikke andet end “rydde bordet”!! ;-))) Du må da være en stor gevinst for enhver virksomhed!!! Ønsker dig al held og lykke :-))

  Kh

  Molly

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Hvor bliver det spændende for dig – og os!
  Det skal nok gå godt. 🙂 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise JC

  Det lyder rigtig spændende Rikke!
  Det må være en ambivalent følelse at skulle tilbage – både skræmmende og skøn på én gang!
  Håber virkelig, det kommer til at give dig en ny frisk start og det første (nye) kapitel i en lang og spændende karriere.
  Kan godt følge dig i det hyggelige i at skulle køre sammen, det skal min mand og jeg også til vinter – så er transporttiden da lidt sjovere 😀 (eller også er det bare en oplagt mulighed til at få klaret dagens vrissen, inden man henter unger 😛 )
  Glæder mig til at høre mere, uanset om det er med firma-navn eller ej.

  Kh Louise

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Iiiih hvor bliver det altså bare spændende!!! – Hr ventet og ventet på at du ville åbne op for hvad det er du skal lave og hvor du skal hene – men kan godt forstå du lige vil cleare det med dem først 🙂
  Glæder mig super meget til at høre hvad det går ud på!!
  Held og lykke søde, du fortjener det SÅ meget <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janne

  Sådan Rikke…har ventet og ventet, på hvad det mon var:-) Håber du klare det hele….tænker at udover ens alm. liv, må en blog også tage ret meget tid fra en! (ved hvor meget tid jeg bruger på at fise rund og læse med, thaaahaaaaa og jeg ELSKER det big time, det gør kæresten så ikke
  )

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tillykke, hvor spændende! Må være dejligt at komme i gang igen trods alt. Glæder mig til at høre mere 🙂 Har i øvrigt den blazer, du har på på dit topbanner, men har aldrig brugt den. Men må hellere se at prøve at komme i gang, for den er fin på dig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Hej Rikke
  Stort tillykke med det nye job. Håber du bliver super glad for det 🙂
  Ikke for at træde i det, men hvad er det egentlig for en tragisk hændelse, du har været ude for?
  Dbh.
  Christine

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Insider

   Hej Christine.

   Tusinde tak skal du ha 😉
   Du kan søge under artiklen der hedder “Hvorfor Lyver vi?” Så står det hele der 😉

   Dejlig weekend

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GOSSIP // ME AND THE MET..