SELVOM MAN ER LILLE - HAR MAN STADIG BRUG FOR VENINDER..

TILLØØØKKKEEEEE OG KAGE TIL..

IMG_4280
DOVENDYR PÅ EN DOVENDAG.. I dag har vejret virkelig været en led kælling. Det har regnet hele dagen, og ikke mindst lynet som der var ild i himlen… Og det er ikke med brag som hjemme i danmark, hvor man fornemmer dem i horisonten… Nope. Det er lige ude for ens fucking vindue. Jeg har lagt en video ud på Instagram, hvor jeg filmer regner, og pludselig brager det, som om himlen faldt ned over mig. (og jeg skriger som en tøs). Great!

Hr og Fru Hakkebøf Vi havde mange planer om, hvad vi skulle lave – vi ville lege turist i egen by, jeg havde lovet Bella at prøve “Hop on Hop Off” busserne, men det var teknisk umuligt at gå nogle steder. Man måtte heller ikke bade i poolen, når det tordnede sådan. Så det eneste vi kunne i vores tomme lejlighed var at se Entourage og Bella så Lille Nørd. Da klokken var 17.00 åbnede himlen, og vi kunne gå ud og udfordre byen – eller det vil sige, vi gik ned og handlede ind, og tilbage, hvilket var ret godt for da vi kom hjem, gik himlen amok igen.

Så nu er vi hjemme i trygge velkendte omgivelser, og den står på kyllingepølser og mashedpotatoes. Havde egentlig lovet mig selv, jeg ville tage en pause med stivelse og alt andet der mindede om kulhydrater. Men fuck it. Det regner og mor er sulten. ; )

Det er ellers Singapores 50 års fødselsdag, så den bliver fejret hele weekenden – så dutter det jo ikke, det er regnvejr. Må solen skinne ASAP – de siger dog himlen græder, for Singapores skaber, døde for et par mdr. siden, så han er ikke med til at fejre det. Men mon ikke han sidder over skyerne (hvor solen skinner) og kigger ned. ; )

Har hørt en lille fugl synge om, i har godt vejr? Så er det rigtig Skanderborg vejr – jeg er så misundelig på alle Jer der er afsted – kan slet ikke holde det ud. Drik en kold for mig.

Vi ses senere (måske) ♥
XX
R

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SELVOM MAN ER LILLE - HAR MAN STADIG BRUG FOR VENINDER..