LANGE PATTER OG EN LILLE SMULE HAD TIL SIN MAND (BARE I DAG)..

TUDEKIKS OG CONTAINER BRAS..

IMG_4655

 

TUDEFJÆS Ja. Jeg fik slet ikke tjekket ind igår, og lige sagt heysan på deysan. Men brugte det meste af tiden på at finde ud af hvad der skulle med, og hvad der skulle blive. Ja. Og så ligge i fosterstilling på sofaen, med en lakridspibe i munde, mundvigen nedad og  New Girl på AppleTV.

KAGEHUS M er stadig ikke hjemme, så det hele er lidt tungt. Han lander i nat, men vi ser ham ikke før Lørdag, da han skal holde afslutning for sine ansatte på københavner kontoret. Så Bella og jeg, hopper en tur hjem til min mor, for huset er alligevel næsten tomt. Der er sådan ca. 3 tallerkner og tilsvarende bestik – lidt Rice kopper og multi colored servietter. Så der bliver sgu ikke meget fest her mere. Den fest er roger over and out – og kagehuset er næsten ikke vores mere. Det er meget mærkeligt, og super sørgeligt at vi skal sige farvel til “hinanden” – det har været 5 (hårde) gode år, hvor hun har budt os på lidt af hvert, men vi er kommet igennem det sammen. Nu er der en anden familie der skal bo her, og jeg håber de bliver lige så glade for hende, som vi har været ; )

CONTAINEREN Flyttemændene kom kl 6.30 i morges, og vi har pakket lige indtil nu. Vi har nået rigtig meget – dog har vi heldigvis en dag mere i morgen. Så skal jeg pakke i weekenden, alt det der skal på opmagasinering, det næste halve 6. Plus minus de ting vi skal bruge nu. Men bøger, privatpapir etc. det skal pakkes nu, så vi kan få styr på de sidste ting.

Heldigvis har de været top søde, de to fra Adams Transport, som har hjulpet mig. Der har været høj musik, og godt humør. Det betyder altså lidt, når man skal være sammen i så mange timer, så de kom som sendt fra himlen ned, og spredte lidt glæde.

SINGAPORE Jeg ved det bliver sindssygt godt, når vi kommer frem, og får pakket alle vores ting ud. Men lige nu, der kan jeg slet slet ikke overskue det. Så de næste timer, vil jeg græde lidt for mig selv, uden nogen ser det. ♥

Måske jeg tjekker ind senere. De har da i det mindste ikke taget vores internet. Thank God ; )

XX
R

6 kommentarer

 • Puha sikke en dag – jeg håber i får en god tur til Fyn i weekenden 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Vi blev sgu hjemme. Ferie trafikken. Tinderbox og vejarbejde, tog livet af mig. PLus jeg havde flyttemænd til kl 14.00 så det hele blev lidt for tungt. ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Det er i orden at tude. Også offentligt. Nogle gange er livet urimeligt hårdt – også selvom det grundlæggende er spændende.

  Ben&Jerrys har altid været en god trøst for mig. Hvis man skal trøstespise så kan man lige så godt maksimere fedt og sukker.

  fruappel.bloggersdelight.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Jeg tror jeg hopper på Ben & Jerrys. Det er en god ide ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kat

  Tud du bare. Saadan er det naar man skal saa langt vaek. Selvom det er spaendende saa er det mega skraemmende ogsaa. Om 3 maaneder kan du slet ikke forstaaa at du har graedt over det. Jeg lover det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Nej. Det håber jeg. Lige nu er jeg ret presset, specielt fordi M rejser hele tiden lige nu. ; (

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LANGE PATTER OG EN LILLE SMULE HAD TIL SIN MAND (BARE I DAG)..