ELEVATOR SELFIE - PEACE OUT..

BLESSED // VIEW OF THE DAY..

IMG_4213

EXPAT LIFE Sådan her har min dag set ud i dag – altså jeg var ikke alene, jeg var sammen med Bella, på besøg, hos min veninde Louise´s i hendes condo, ikke så langt fra hvor vi bor. Vi er så heldige, at Bella skal gå i klasse med hendes datter Mie. Hvor heldige er det lige. Jeg kunne hoppe af glæde ; )

STATUS Bella skal gå i klasse med 5 danske børn, på hendes skole, og der er 16 børn i alt i klassen. Det har virkelig lettet mit moderlige hjerte, og gjort der er lidt mere ro på – specielt fordi, jeg også har skrevet rigtig meget med en af de andre mødre fra klassen, hun hedder Camilla, og har den insta profil der hedder @vores_eventyr_i_Singapore hvor man kan følge deres rejse herud, og alt det de gennemgår. Vi oplever det jo på forskellige måder, og har forskellige udfordringer – men når alt kommer til alt, så er vi i samme båd ♥ Camilla har også en pige som vi skal besøge i morgen, hvor vi skal se deres nye hus, og deres über cool swimmingpool på toppen. Det glæder jeg mig helt vildt til, og de virker top søde, og bor heller ikke så langt fra os, så det bliver nemt at have legeaftaler, og dinner dates.

MAN SKAL IKKE GLEMME HYGGEN Nu står den på Entourage med min kæreste, med Bella i midten. (skumle skumle) Vi glæder os så meget til at modtage alle vores ting, så hun kan få sin egen seng. For selvom det er top hyggeligt, så er det altså lidt anstrengende at have et barn liggende i sin seng, specielt fordi, hun også lå i den i danmark, da hendes seng var sendt herud i containeren. (skumle skumle igen) Tæller dagene, og ved det kommer snarest ; )

Alt godt kommer til dem som venter ♥

XX
R

2 kommentarer

  • Anne

    Søde Rikke – Elsker at følge dit spændende liv, og er også begyndt at følge Camilla på Instagram, og det er ikke for at rette på dig, det er blot for at andre også kan følge hendes profil, men den hedder altså: Vores_eventyr_i_Singapore. Ved ikke om det super vigtigt, eller om man kan finde den selv om ordene er forkert rækkefølge.
    Stort knus fra Anne.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke May

      Ahhhh. Du har ret. Jetlagged ; ) tusinde tak Anne. Jeg husker det til næste gang ; )

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ELEVATOR SELFIE - PEACE OUT..