HVOR DER ER GRÆS MÅ DER SPILLES...

NOGET OM ÆRE. NOGET OM ALDER. NOGET OM BRØD OG NOGET OM EN BRØLER..

Det måtte jo ske.. Man kan jo ikke tage mig nogle pæne steder hen. Vi havde jo en af M´s ansatte på besøg igår til duck breast dinner. Det hele gik godt, de kom dog lidt for sent … kun små 45 minutter.. det er jo ligegyldigt, når man har kartofler i ovnen (ironi kan forekomme) !!

Så kommer de med et hjemmebagt brød… hvilket jo er totalt sødt af dem, men WTF? Jeg vil  jo ikke træde på nogens følelser, men jeg ved simpelthen ikke hvad jeg skal stille op med det..!! Altså jeg ved jo godt, man skal spise det, så dum er jeg ikke.. I might be blond but…

Her ude pakker man feks. ikke gaver op når man er til fødselsdag, det gør man først senere når man kommer hjem.. Så jeg vil jo ikke være uhøflig, og stå der, og myrde hans brød mens han kigger på…Hvis nu det ikke var ment at vi skulle spise det samme aften.. Jeg spørger Analyn (vores auntie), men hun ved heller ikke hvad vi skal gøre med det.. Alt er jo meget med ære .. og den skal jeg sgu ikke være den, der træder på. Det kunne lige ligne mig (historie følger)… Okay!

Jeg blev jo nødt til at spørger ham..  Øhhhh, Sorry, but what should we do with the bread..??  (indsæt fynsk/engelsk dialekt!)

Ham: You cut it!!!!

Okay, så fik så den på plads.. Vi skulle spise brødet.. Tjek √.. Så var der styr på det. Jeg tænkte jeg ville “vise mig” og serverer min 10 dollars (50 kr) Lurpak smør m.salt og olivenolie.. Ja det kan man få her.. Hva´be´har..  Den var han så meget vild med, for han endte med at have mere smør på brødet, end han havde brød til smøret..

Kunne ikke lade være med at tænke på, han sad og spiste for 20 kr smør, for hvert brød han spiste, but who is counting.. ; )

Når man køre i bil her, så er chaufførerne meget snaksaglige – og har i bund og grund ingen filter.. De stiller så mange spørgsmål, det eneste jeg ikke tror de har spurgt mig om, er hvor mange gange M får kærlighed om ugen..!! Det er stort set det sidste spørgsmål jeg mangler, så har vi været rundt om paletten..!

Så derfor tænkte jeg jo så, jeg kan da også godt stille spørgsmål, det er jeg faktisk rigtig god til, og man skal gøre det, man er bedste til, det har jeg lært.

Så jeg fik da lige fornærmet hans kone (som er M´s ansat) på højeste plan ever.. Tror ikke jeg kunne toppe den, som i nogensinde, da jeg spurgte hende hvor gammel hun var… M og jeg havde talte om mange gange, hvor gammel hun mon var, for de har ingen børn, og hun er den type der ser ung ud, men man bare ved, at hendes alder snyder..

Hun blev helt rød i hovedet og sagde “det spørger man altså ikke om” – og M følger efter “YES.. RICKY.. That question you don´t ask”..

Mig: rødmer.

Mig: Bliver lidt træt af M

Mig: Padler baglæns

Mig: Siger I´m sorry!!

Mig: Siger but I was born in 82 – og efter jeg havde sagt det, rungede det bare af dumhed i rummet..!! Og så lod vi den ligesom bare ligge..!! Jov jov.. Det skal man ikke spørge en Singaporean kvinde om..

Hun endte samtalen med at sige, at hun var ældre end M… Og han er 41… så jeg smilte inde i mig selv og tænkte, at jeg alligevel lidt havde vundet, selvom jeg havde dummet mig.. uden jeg vidste det.. !

I min verden ville det jo være værre hvis jeg havde spurgt om de gik i svingerklub, eller var til tisse-bæ sex.. Men ikke i Singapore. Der træder man altsåååå liiiige lidt over grænsen, når man spørger om en kvindes alder.

Gratis info.. Here you go ♥

Det er så typisk mig at dumme mig, når man har fint besøg. Man kan klæde mig pænt mig, meeeeen… og resten er historie.. ; )

Dejlig Søndag

XX
R

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HVOR DER ER GRÆS MÅ DER SPILLES...