NÅR MAN FORTRYDER SOMMERTID..

HVOR HELDIG HAR MAN LIGE LOV AT VÆRE..?

20140330-151830.jpg

Jeg er egentlig ikke den store samler. Af noget!! (kun CSI DVDér) Men jeg elsker elsker de kaffe krus fra Royal Copenhagen. SÅ meget at jeg i 3 år KUN har haft 1. ; ) Ej, jeg bliver bare så nærig, når jeg ser hvad de koster. OMG. Det er jo nærmest en charterrejse. Eller i hvertfald en enkel til Stockholm for den pris. Så jeg har altid elsket når jeg drak kaffe hos andre, da det altid ser så stilet ud.
Men nu er jeg selv den lykkelige ejer af hele 4 stk – for jeg modtog en kærlighedsgave, fra min veninde en dag. Helt uden grund. Bare dybt fra hjertet – og den blev modtaget med kys hånd. ; ) Så nu er jeg også med på beatet. Kaffe beatet. Yaaay.

???

 

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NÅR MAN FORTRYDER SOMMERTID..