NÅR MAN FORTRYDER SOMMERTID..

HVOR HELDIG HAR MAN LIGE LOV AT VÆRE..?

20140330-151830.jpg

Jeg er egentlig ikke den store samler. Af noget!! (kun CSI DVDér) Men jeg elsker elsker de kaffe krus fra Royal Copenhagen. SÅ meget at jeg i 3 år KUN har haft 1. ; ) Ej, jeg bliver bare så nærig, når jeg ser hvad de koster. OMG. Det er jo nærmest en charterrejse. Eller i hvertfald en enkel til Stockholm for den pris. Så jeg har altid elsket når jeg drak kaffe hos andre, da det altid ser så stilet ud.
Men nu er jeg selv den lykkelige ejer af hele 4 stk – for jeg modtog en kærlighedsgave, fra min veninde en dag. Helt uden grund. Bare dybt fra hjertet – og den blev modtaget med kys hånd. ; ) Så nu er jeg også med på beatet. Kaffe beatet. Yaaay.

???

 

5 kommentarer

 • Du er virkelig heldig, gad godt at have sådan en veninde!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eleni

  ❤️❤️Om nogle fortjener dem er det da dig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Det var da den sødeste veninde. Og ja, de er så smukke – ejer desværre ikke nogle selv, men engang når jeg får penge + overbevist manden om at de er pengene værd…så skal der skåles i RC 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • De er altså også bare så fine 🙂 Dejligt at du fik et par nye – MEGET sødt af din veninde!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dina

  Hvilken veninde? Hende vil jeg også være venner med 😉 Husk at være sød tilbage også 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NÅR MAN FORTRYDER SOMMERTID..