DINNER IS SERVED // LCHF AND MY WAY..

NÅR MAN FORTRYDER SOMMERTID..

20140330-125307.jpg

Sådan her så jeg ud hertil morgen.. Aldrig har jeg hadet sommertid så meget. Jeg havde sagt ja til at lave “Stram op” med min veninde Marika, i Fitness World/ Lygten i NV. Kl 10.00  – men guderne må vide hvad jeg havde tænkt, da jeg trykkede på “book tid”… ! Det var i hvertfald ikke, at tiden ville skifte fra Lørdag til Søndag, og den i virkeligheden var 9.00 og IKKE 10.00…fortrød det så meget i morges. Verdamte ur.
Ærligt. Vi er ikke morgen mennesker hjemme hos os. Vi står ikke op før kl 10.00 i weekenden. Aldrig har – aldrig kommer til.
Vi har skabt et lille B menneske, i fuld pragt – og hun ligger glædeligt med armene over hovedet og snuer den, langt op af dagen. Alt imens alle mine andre veninder, både har spist morgenmad, været på legepladsen og vasket tøj. Jo jo. Vi er en rigtig putte familie – vores ugen er så stresset, så det er her hvor vi er en familie. Så det bliver ikke de store planer der bliver lagt – andet end bare at være sammen.

Seriøst. Jeg kan dårligt skrive det her indæg, fordi jeg simpelthen har så ondt i mine arme, af bare udmattelse. Damn det hold var hårdt. Hende der skulle træne os, havde åbenbart fødselsdag – og af en eller anden grund, skulle vi alle straffes for den kage hun skulle spise senere. Så vi blev tonset rundt. Ung som gammel. Var på et tidspunkt bange for at jeg skulle udøve førstehjælp, til hende der stod bag mig. Og der gik jeg pludselig i panik. For jeg kan slet ikke huske min førstehjælp. (Note 2 myself.. må opfriske det..) It can come in handy.
Men vi kom igennem det, Marika mere end mig. Men jeg er her endnu. Så vi har booket en time mere imorgen tidlig. Er der andre der træner i Lygten. Måske vi ses? ; )

Dejlig Søndag – og HEY.. Husk solcreme ; )

1 kommentar

  • Hvor er I seje! Jeg lå stadig og puttede da du gav den gas i NV. Har først lige bevæget mig ud af døren for en times tid siden – for at hente morgenbrød. Haha. Det er i høj grad lazy søndag her med serier i fjernsynet. Og jeg nyder det!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DINNER IS SERVED // LCHF AND MY WAY..