BLOOMING..

SKAL VI VÆRE VENNER ??

 photo 43f9196f-3401-4700-a40e-7dd0a9415d39_zps705d1f0c.jpg

Som I kan se, så sker der en hel del her på bloggen – specielt på mobilversionen, må man sige. Der er nu kommet sådan, at man skal åbne hvert indlæg, for at læse med. Jeg har altid hadet det, but what do I know. Hvis de siger det virker, så tror jeg på dem ; ) Der er stadig en masse fejl på bloggen. Det undskylder jeg for. Jeg undskylder også for alle de reklamer der er kommet. Men jeg kan intet gøre. That´s the rules. Så hvis der pludselig dukker en reklame op for “skridtbind eller vabelplaster” så er det ikke noget jeg har valgt. Jeg håber ikke de støder nogen. It´s a new world. På mange måder. Vi har også fået en LOOKLAB Instagram @looklab – så skal vi ikke være venner?  Husk også lille mig på @Rikkemay.

Jeg håber alt falder på plads snarest. Hvis i oplever nogle fejl, venligst skriv det til mig.

ROCK ON

XX
R

5 kommentarer

 • Jeg synes nok der var noget der havde ændret sig. Men mon ikke det bare er et spørgsmål om tilvænning. Jeg vil i hvert fald gerne være venner med Looklab 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • theinsider

   Det håber jeg. Jeg er så dårlig til forandringer. Ved sgu ikk om jeg lider af noget ; ) Men jeg satser på det bedste. Man skal jo prøve det af, ik?

   ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Åh jeg må være helt ærlig og sige at jeg også virkelig hader at man skal trykke indlægget frem.
  Reklamerne generer mig ikke så meget, dem ser jeg næsten ikke.
  Men der er heldigvis ikke noget der vil stoppe mig fra at læse med

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hmm er der absolut intet ændret og når jeg læser med fra mobilen er det i en feed reader 😀 såeh.. ingen skridtbind her 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • theinsider

   Haha. Det er jeg glad for søde. Vi skal ikke ha´for meget af det skridtbind, vel ; )

   Dejlig dag

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BLOOMING..