HAVEFEST. VINTER HAGL OG SOFTICE..

NÅR ALT ANDET, KAN VÆRE LIGE MEGET..

foto 3

Glædelig Fredag – Hvor har vi ventet længe. Jeg har hele ugen følt at det burde være Fredag. Men er hver dag blevet snydt. Intet værre, end når man vågner og tror at man har weekend. (Damit)..!

Der er ikke så meget at sige til billedet, end.. Ohhhh…! Billedet er taget igår, hvor vi var på vej over i børnehaven med alle deres balloner. De kunne ikke gå med 30 balloner, så vi lovede at smide dem af. Ud fra billedet, der ligner hun en lille tilfreds mini sjæl – nok lige så mættet af indtryk, som hendes Mor. Zzzzzz..!!
Så er festen tjekket af listen, vi kan nu se frem mod 13 dage i det Syd Franske, hos Farmor & Farfar. Til ren pleje og familie hygge. Man kan jo ikke sige at vi har “brug for det” – vores år, har meget bestået af rejser og hvordan vi er endt her, ved jeg faktisk ikke. For pungen skriger og kontoen er tom – men som man siger “Det er li´meget – vi gør det bar´” #nytnytnytnyt..  😉  Det bliver vores sidste rejse i år. Med mindre vi vinder i lotto (hvilket nok ikke er så realistisk). Så starter musen i skole og livet bliver med ét, anderledes end det vi kendte fra før…! It´s all gonna be alright.

Nu vil jeg suse på Apotektet og få købt noget penicillin. Jeg var ved ørelægen imorges, og jeg har…taaa daaaa daaaahhhh… Ørebetændelse. Ikke bare på et men hele TO.. Ding ding ding.. Lykkehjulet, dinger bare derud af..! Hans kommentar var så “ja, det er jo kun normalt børn og unge mennesker, der får det”.. Jeg tænkte bare.. “Yeeeeeessss” jeg er stadig ung. Så har en gang, ørebetændelse, jo ikke skadet nogen, hvis man falder i den kategori ; )
Håber i får en dejlig weekend.

Tuttelu Peeps

XX
R

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HAVEFEST. VINTER HAGL OG SOFTICE..