NYTÅRS DULLEGREJ..

2016 MÅ DU SNART VÆRE OVRE..

rikkemay

NYTÅR 2016 alt er klar parat. Jeg mangler bare at slæbe mit korpus ind i badet og få vasket alle 2016´s fejl og mangler af mig – så jeg er klar til at hoppe ind i 2017 med mod på livet, og håbet om at 2017 må blive et langt bedre år end 16 har været, for damn ‘hun’ har været noget af en kælling.

Jeg har aldrig nogle problemer med at dele ALT med jer, men nogle gange kan man bare ikke dele ting på andres vegne, eller som man ikke selv er herre over. Men jeg kan fra hjertet sige, at i dette år er vores familie blevet udfordret helt derind hvor hjertekulen gør rigtig nas. Jeg kan nok godt sige, at ligegyldig hvad der sker, så vil vores liv nok aldrig blive det samme igen.

Det gør naller at blive voksen, og nogle gange der føler jeg virkelig jeg slet ikke er klar til det. Det er nok i sig selv, jeg er nogens mor, og hvem fa´en har været så dum, at gøre mig til den ansvarlige for et andet menneskes liv?? Nå, men det er jo gået okay indtil videre, og hun trækker da stadig vejret ; )

I har været søde til at like min insta, selvom jeg nok ikke har været lige så aktiv som jeg var i 2015, hvor jeg postede 637 billeder, dog er 2016 faldet en del, og det er kun blevet til 368. Jeg har nok været lidt social media tappet, og ikke helt følt for det, at dele så meget. I hvert fald ikke der.

Men i var tosset med: 1. da jeg fyldte 30++++ 2. Da jeg postede billeder om Donald Trump 3. Da vi var på Batu Batu og lavede en ‘cola reklame’ 4. da Bella havde hår ligesom Kylie Jenner 5. Mere Trump 6. Da jeg var til bryllup i sommers, og havde den smukkeste H&M kjole på, og min Tales of Rebels kimono på 7. Da jeg var på mini cruise og enormt beruset ; ) 8. da M landede forleden dag og Bella var enormt begejstret 9. Da jeg var på Bali med Kat og Mie, og boede på TS SUITES mit yndlings hotel – og havde min anden smukke kimono på fra Design By Laerke.

Tænk man kan koge 2016 ned til 9 billeder, men det kan man altså, og et fint lille tilbage glimt på året der gik. Personligt er vi super glade for Singapore, og alt hvad der er sket der, dog er vi meget langt væk, når familien har brug for os. Vi savner venner og familie, men ikke så vi ikke kan holde det ud, og vi har også været gode til, at komme hjem og besøge alle derhjemme. Jeg tror jeg har været i DK omkring en 4-5 gange på dette år.  Alle er velkommen til at komme ud og besøge os, og vi har allerede de næste mange besøg planlagt. Det er dejligt at have noget at se frem til, og det er der en masse af.

Jeg håber i får lige den aften i ønsker jer, om det så er det en kæmpe fest eller bare med dem i elsker omkring jer til en stille middag. Det gør ingen forskel, bare man er sammen med dem man holder af.

Godt Nytår og vi ses på den anden side♥

XX
R

6 kommentarer

 • Caroline

  Hej Rikke. Dine posts kommer ikke længere op på Bloglovin’ :O Ved du, hvorfor?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Gør de ikke?? Det ved jeg faktisk ikke hvorfor. Det er ikke mig der gør noget. Jeg tjekker lige med kontoret i morgen ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg har lige oplevet det samme! Jeg kunne ikke forstå, jeg ikke havde “hørt” fra din blog i flere uger og ville så gå via din hjemmeside og kigge. Og så ser jeg, at der ligger stribevis af posts, jeg slet ikke har læst?! Alle dine posts plejer ellers altid at komme på min daglige mail fra bloglovin’, så det er mystisk!

   Uanset – så må I have et fantastisk 2017 😉

   Nytårshilsener,
   Maja

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Det er helt sort. Men igen, vi har jo ingen kontrol over bloglovin, de køre deres eget show ; ) Men skal se hvad jeg kan gøre ; )

   Godt nytår

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dotte

  Jeg får heller ingen posts fra dig mere og har ikke fået det i en måneds tid ca.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Føler også jeg helt har mistet dig pga bloglovin!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NYTÅRS DULLEGREJ..