NÅR DET VARMER ALLE DE GODE STEDER // TUSINDE TAK ; )

DE BEDSTE RIKKE TIPS TIL NYC // NEW YORK SPAM..

HVAD SKAL MAN, HVOR SKAL MAN? Der er flere der har skrevet til mig de skal til New York på ferie og hvor de ska bo, spise, se, opleve mm. Jeg er jo ingen NYC ekspert da jeg kun har været der som turist, men jeg har da selv nogle favoritter det skal jeg ikke lyve om, så jeg har samlet lidt af ‘Rikke´s Specielt’ i et indlæg.

HERE YA GO:

HVOR SKAL MAN BO VOL. 1

6 BUTIKKER DU SKAL BESØGE MED DIT BARN I NEW YORK

DE BEDSTE HOTELLER I NEW YORK VOL. 2

HVOR SKAL MAN SPISE

GENERELLE ANBEFALINGER MAD/DRIKKE/AKTIVITETER MM. 

Håber I får en god ferie 💞

XX
R

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NÅR DET VARMER ALLE DE GODE STEDER // TUSINDE TAK ; )