COLOR BLOCK. KOLDE SINGHA'S & BARE NUMSER ...

BALI VERDENS BEDSTE DESTINATION // TIPS OG TRICKS..

(Da jeg spiste på SHELTER forleden dag og fik en Nalu Bowl)

ALLE VIL TIL BALI jeg har de sidste par dage, fået rigtig mange beskeder fra alle Jer søde læsere, så tænkte jeg lige ville komme med nogle hurtige svar og fif, nu hvor i er så interesseret ♥

PAK LETTE TING ting der er hurtige til at tørre, tøj hvor kroppen kan ånde i det. For her er varmt på Bali. Rigtig varmt, men ikke noget man ikke kan holde ud, så længe du har en pool du af og til kan tage en dypper i. Man kan gå rigtig meget rundt her i Seminyak hvor vi altid bor, så medbring sandaler der er behagelige, også selvom fødderne hæver op (charming) men det sker altså ; )

SHOW ME THE MONEY hæv penge hjemmefra, og hæv rigeligt. Her i hæveautomaterne kan man kun hæve 1.500.000 af den lokale currency som er Indonesian Rubiah det svarer til 750 danske kroner. Godt nok er det billigt på Bali, men så billigt er det ikke, at man overlever på så lidt cash. Du skal IKKE bruge US Dollars når du rejser til Bali, som mange tror. No need ; )

LAV NU DIN REASEARCH på Bali kan du leve på lige den måde du vil. Er du til grønne områder og muligheden for at støde på dyr der IKKE findes i Danmark så er UBUD et godt svar på det eksotiske. Hverken M eller jeg er til survival livet, så vi bor altid på TS SUITES der er et city hotel i Seminyak, høøøøjt oppe hvor ingen dyr kommer. Der føler jeg mig tryg og 100% sikker når jeg er sammen med Bella. Så er du til Wild Life så kan du sagtens tage til de lidt mere grønne/skov områder, er du ikke til det, så skal du nok finde en anden løsning. Jeg bor feks. heller ikke i hus her, for jeg er så enormt bange for små krible krable dyr, og mange huse er åbne og der er ingen tag over badeværelserne, og det magter Riksen bare ikke. Baaaaah.

BEFOLKNINGEN er SÅ søde. Der er ikke det de ikke vil hjælpe med, og de spørger gladeligt hvor man kommer fra, og hvordan man har det etc. etc. Altid smilende og med hjertet på det rette sted. Man skal prøve på ikke at blive sure på dem, for det forstår de ikke. De kæmper alle for at overleve, og de har alle børn der skal have mad på bordet, og vil til hver en tid gerne sælge en masse (lort) til en, om det så er en stor mørk oplukker i form af en diller, eller FALVIN FLEIN t-shirts, You name it. They got it.

TAXA TRANSPORT sørg altid for i tjekker om taxaen har taxameter. Hvis den ikke har det, skal i IKKE og jeg siger IKKE sætte jer ind i den. Så bliver i 100% taget ved næsen. Den skal starte på 7000 af deres penge, hvilket svarer til 3.5 DKK. Taxa er meget billigt på Bali du kan nærmest køre til verdens ende, og stadig kun betale hvad der svarer til startgebyr i DK. De tager KUN i mod cash betaling.

CHAUFFØR hvis i ankommer til Denpensar Lufthavn og mangler en god chauffør, så skal i skrive til vores ven der hedder KADEK IBOB i finder ham på Facebook og kan bare adde ham som ven, og skrive til ham der, han skriver tilbage med det samme. Husk tidsforskellen. Han er både loyal og enormt rar, bare hils fra mig. Et stort 5 tal til Ibob ♥

HVOR SKAL JEG SPISE:

Breakfast/Lunch

SISTERSFIELD (også dinner)

GRAIN

SHELTER

NALU BOWLS

ORGANIC CAFE

SEA CIRCUS (også dinner)

Dinner

MAMA San

MÉTIS

KILO

Alle super gode steder, med de bedste råvarer. De mestrer alle alt hvad de laver laver til UG kryds bolle og slange. Bali er mit favorit sted at spise, da man får SÅ meget for pengene.

BEACH CLUB´s:


POTATO HEAD

KU DE TA

FINN´S BEACH CLUB

//////

HUSK NU Hvis du skal rejse til Bali, så er DENNE Bali Bog den bedste rejse bog – jeg har selv fået alt min viden på baggrund af den, og den holder 100% og slet ikke lige så kedelig som Lonely Planet etc. ZZzzzzzzzz!!!

Jeg vil til hver en tid tage til Bali, hvis jeg skulle vælge. Så hvis du ikke har været der endnu, så skriv den på din Bucket List, du vil ikke fortryde det ♥♥

3 kommentarer

 • Anne-Sofie Bau Madsen

  Hej Rikke

  Tak for gode, brugbare tips! Jeg lurer lidt på af besøge Bali omkring nytår, men har ikke rigtig kunne regne ud om “regntiden” er slem. Altså når man rejser så langt, vil man gerne have en form for garanti på lækkert vejr 😉 derfor ville jeg lige høre om du har været der, den tid af året? Og om det er ok? Jeg kan godt klare en regnskyl i ny og næ 😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Hej Anne-Sofie.

   Jeg har ikke været der ved Nytårstid, men jeg har været der i Nov-Dec og det regner af og til, men det gør det jo også i Singapore hvor vi bor. Climate Change gør at man pt. ikke kan regne med noget som helst. Jeg giver dig ret i når det regner, så er det selvfølgelig ikke så fedt, men igår regnede det halvdelen af dagen, men så hygger man bare på hotellet, får ordnet negle, fødder etc eller tager i et Mall, bruger tiden bedst ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak for go’ guide. Tar’ turen til Singapore og Bali om 2 mdr og glææææder mig. Tak for inspiration (har også derfor nævnt din fantastiske blog på justtravel pga inspirationen.)
  Så kæmpe tak.
  Og en masse kram og tanker til dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

COLOR BLOCK. KOLDE SINGHA'S & BARE NUMSER ...