SOLNEDGANG I NEW YORK. TOM FOTORULLE OG DE BEDSTE MAD & KAFFE ANBEFALINER TIL BYEN..

DA MIT HJERTE SMELTEDE // DE BEDSTE HOTELLER I NEW YORK..

DA JEG VENTEDE MIG drømte M om at spille fodbold med Bella, når hun blev stor nok. Jeg drømte om at tage Bella med til New York og vise hende byen, der stjal mit hjerte en lun September dag i 2007. Endelig kom dagen hvor hun blev stor nok til at gå titusinde mil og var stor nok til at forstå at verden er alt i mellem sikkerheden i Singapore og realiteten i Danmark. Når man koger de to ting ned i en gryde som engang hjemmelavede bearnaise, så får man ‘The city that never sleeps”.

Hun er lige så meget fan af byen som mig, lige så bekymret når man ser en hjemløs, overrasket når der er en der råber crazy ting, chokeret når man ser en bil der sælger ‘weed’ og forelsket når solen skinner ned over byen og falsk dækker over alt det dårlige byen også rummer. Det er de små momenter man tager med sig og håber hun kan se at verden kan være alt andet end sikker og det dobbelt af det lige med.

Jeg elsker det her billede 💞 For det viser bare at lige meget hvor i verden vi er, så har vi altid vores ‘farmand’ der passer på os🗽🇺🇸

Hvis man mangler et rigtig godt hotel ved Times Square så skal man helt sikkert vælge  “THE TIMES SQUARE EDITION” det er virkelig bomben, her skal vi bo i 4 dage. Mens vi har været her, så har vi boet på W Hotel down town (det giver jeg 3 1/2 stjerne ud af 5) & The Beekmann Hotel (5 stjerner men 3 for larmen på 4 etage, så sørg for en højere etage).

XX
R

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SOLNEDGANG I NEW YORK. TOM FOTORULLE OG DE BEDSTE MAD & KAFFE ANBEFALINER TIL BYEN..