DEN FINESTE MOM RING..

NEW YORK // SØGER TIPS OG TRICKS..


Billede: PINTEREST💞

FRANKFURT TOUCH DOWN Bella og jeg sidder og stener på vores hotel i Frankfurt lufthavn, det har været nogle virkelig hårde dage med pakning af Month of May kjoler og ikke meget søvn, væske eller mad for den sags skyld. Nu kan jeg dog læne mig tilbage, shoppen er empty lige nu, der er ikke mere at sende ud eller pakke ind. Så nu skal den stå på at finde vejrtræningen tilbage og bare prøve at passe lidt på mig selv💞

I morgen hopper vi på en flyver mod New York og som jeg har fortalt før, så møder vi M her i lufthavnen i morgen tidlig, hvor han har fløjet fra Singapore – Vi skal bo på 3 forskellige hoteller i de 2 uger hvor vi er der, så der skal pakkes en del ud og en del ind igen😂 Story of my life🔥 Og hvis der er noget jeg hader mest i verden, så er det at pakke en kuffert. Jeg hader det lige så meget som at skralde kartofler, tømme en opvasker og folde tøj….! Men ud i det blå skal vi så det er bare at smide tekstilerne i bagagen!

Hvis I har nogle tips og tricks til New York så sig lige til, vi søger restauranter, cafeer og andet blandet godt, da vi har styr på hotellerne. Nu mangler vi bare ting der kan underholde os, også når M er på work😛

Så hit me UP💋

HER SKAL DU BO I NEW YORK

4 kommentarer

 • Tine

  Jeg kan helt sikkert anbefale 9/11 Memorial, det er virkelig en særlig oplevelse og så skal I da også på Broadway! Jeg har skrevet nogle tips til at få billigere Broadway billetter her: https://aworldtoexplore.dk/find-billige-broadway-billetter/ 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  I skal besøge “Ellens Stardust” på Times Square! 😆
  Det er en diner/restaurant – maden er virkelig intet særligt, burger, nachos osv – MEN alle der arbejder der er(eller har været) Broadway skuespillere, og fyrer den af med dans og sang hele dagen lang 😀 en virkelig sjov oplevelse.
  God tur ☀️🤩🇺🇸

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helt klart Sylvias restaurant i Harlem, med god amerikansk soulfood. Jeg har iøvrigt skrevet om lidt madsteder i NY: https://palmtrips.dk/spisesteder-new-york/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Lej en bil eller tag bussen ud til Woodbury Common- det tager ca en time at komme derud og det er et virkelig godt outlet 😊 vi skal ALTID derud når vi er i NY!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DEN FINESTE MOM RING..