FLADE BALDER. ØMME LEMMER OG PÅ FARTEN IGEN..

DEN FINESTE MOM RING..

DET KUNNE IKKE VÆRE ANDERLEDES Jeg måtte bare eje denne ring, da jeg forleden dag så den på min veninde Birgitta❤️ Den var bare SÅ fin, desværre var den udsolgt rigtig mange steder og så bliver jeg jo psycho. Jeg skal nok finde det jeg leder efter, også selvom jeg så skal søge ud over landets grænser ; )
Det var dog slet ikke nødvendigt, da jeg spurgte på min insta story og flere af Jer kunne fortælle mig, hvor jeg kunne finde den.

Mig ind til deres lille fine butik der ligger bagved ILLUM, (ulovligt) parkerer på kantstenen og spæne ind i butikken mens jeg råbte ‘HAR I FLERE MOM RIIIIIINGE?!?!?!?!?!’ Tror faktisk de blev lidt bange for mig, men jeg skulle jo skynde mig ud til min bil ; ) De havde den i alle størrelser, både sølv og ‘guld’, så jeg hapsede en MOM ring i guld til ‘f*ck fingeren’ i strørrelse 52 mener jeg.

Den symboliserer jo mange ting: MOM = Mor eller MOM= Month of May og til sidst hvis man vender den om WOW!!! 😛

Ringen er fra MARIA BLACK og kan findes HER, HER & HER.

U ARE WELCOME

XX
R

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FLADE BALDER. ØMME LEMMER OG PÅ FARTEN IGEN..