DA MIT HJERTE SMELTEDE // DE BEDSTE HOTELLER I NEW YORK..

6 BUTIKKER DU KAN BESØGE MED DIT BARN I NEW YORK..

FAREN SÅ GOLF I DAG og det passede Bella og jeg helt perfekt. For vi havde en liste så lang med ting vi gerne ville se og opleve.. OKAY, shoppe. Så at han ikke var med som en shoppe-stoppe-klods det var helt genialt. Her er den liste af butikker Bella gerne ville ind i i dag❤️

MICHAELS Er nok en af Bellas favoritter. Hun ser så mange youtube krea kanaler og de fabler altid om Michaels, så den besøgte vi i dag, der er ALT hvad du skal bruge, for at lave ‘craft’ ting og der kan du hurtigt blive både uvenner og fattig. Husk du kan få rabatter hvis du går ind på deres hjemmeside og under fanen COUPONS der kan du finde de tilbud de har denne uge.

TARGET Er noget ala Michaels men har også almindelige madvarer. De har masser af legetøj og alt muligt bras børn syntes der er fantastisk.

CLAIRES Er en ‘niller naller’ butik, som jeg kalder det. Du kan finde alt det du ikke vidste du manglede og mere til. Specielt hvis du lige skal have skudt et par huller i dine ører. Det er klart et besøg værd, hvis du har en rigtig ‘pige pige’.

M&M´S SHOP Hvad skal jeg sige andet end sørg for du har tisset af, fået væske og ikke er hangry, for du kan bruge flere timer derinde. Bella lavede sine egne M&M´s med navne på. En med MOR, en med FAR, en med BELLA og den sidste med #FAMLIE så sødt altså… Altså lige indtil jeg skulle betale 140 kr for en lille pose 😂 Den kloge narrede den mindre kloge.

HERSHEY´S Jamen det er bare det samme som M&M store i en anden forklædning og med lidt anderleds slik, men Bella elsker den og det er også der i kan se hende på billedet. Jeg sagde hun måtte vælge 2 ting i butikken, hun var bare lige lidt klogere end jeg var😂

DISNEY STORE Denne shop er åben fra 09.00 – 01.00 om natten og er den vildeste pengemaskine. Men vi er jo dumme nok til at gå derind alligevel. Den rummer alt fra alle Disney film der nogensinde er lavet og i alle afskygninger. Priserne er i top og efterspørgsel lige så. Så de griner hele vejen til banken og vi humper ud derfra, fordi de har taget en hårdt bagi, men vi vinder til gengæld prisen for verdens bedste forældre og det er måske så det hele værd🙃

Happy Shopping❤️

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DA MIT HJERTE SMELTEDE // DE BEDSTE HOTELLER I NEW YORK..