NYE EVENTYR // OG TUREN GÅR TIL......

NÅR DET VARMER ALLE DE GODE STEDER // TUSINDE TAK ; )

HVOR ER I BARE ALT FOR SØDE Jeg har virkelig glædet mig til at fortælle Jer vi flytter til New York og så bliver i næsten lige så begejstret for mig/os, som jeg selv blev da jeg fandt ud af det, i er altså de bedste. Som en skrev på insta ‘jeg er også mere til NYC end til Singa‘ og det har hun nok ret i der er flere der har det på den måde. Asien kan også være svær at forholde sig til, til tider😛

Der er så mange ting vi stadig skal have på plads med flytningen, men ellers det andet er vi ved at have styr på. Vi skal bo i Tribeca og Bella skal gå i en ‘public school’. M´s arbejde ligger 100 meter fra vores lejlighed og 200 meter fra Bella´s skole, så vores nærmiljø bliver så fantastisk. Noget vi har savnet her i Singa. Bella skal først møde kl 8.40 så ingen skolebus kl 7.00 og op kl 6.00 – alt det her giver bare en mere balanceret dag når hun ikke skal op midt om natten😂 Det er hendes egne ord.

Vi har Wholefoods lige om hjørnet og Soul Cycle som åbenbart er mega populært for ALLE ejendomsmæglere nævnte det hver gang vi så en lejlighed, jeg skal ikke cykle nogen steder. Vi har Justin Timberlake der bor rundt om hjørnet og jeg har hørt Queen Bee også bor tæt på os – vi kiggede på en lejlighed hvor Leonardo DiCaprio havde lagt bud på penthouse lejligheden, men hans bud var blevet afvist😂 Så Leonardo får åbenbart ikke altid sin vilje.

Jeg er chokeret over hvor beskidt NYC er blevet eller måske hele tiden har været, og jeg bare ser det med andre øjne fordi jeg nu skal bo der. Jeg er også chokeret over hvor mange hjemløse der er, eller måske hele tiden har været og jeg bare først rigtig ser det nu, fordi jeg nu skal bo der med mit barn og min største opgave er at passe på hende. Jeg er chokeret over hvor travlt folk har og hvor lidt overskud folk har, hvis man lige kommer til at stå i vejen – måske det hele tiden har været sådan, og jeg først ser det nu, fordi jeg ved at jeg skal til at råbes af hver dag😂

Men ellers glæder jeg mig bare til ALT andet og mest af alt, fordi Bella er så vild med ideen. Hun glæder sig så meget også selvom hun fik muligheden for at flytte hjem, men hun svarede retur NEJ NEJ NEJ, jeg SKAL prøve dette eventyr😂

Så vi hopper på dette vognen med åbent sind og Jeg håber I har lyst til at tage med💋

XX
R

5 kommentarer

 • M

  Jeg tror det bliver fantastisk. Jeg har såmænd kun været der 2 gange, men er begge gange blevet så overrasket over hvor gæstfrie og hjælpsomme de er, men ja vi blev også meget overrasket over alle de hjemløse. Især den yngste af mine drenge. Han var parat til at give alt hvad han havde til dem, men måske I med tiden kommer til at se dem som en del af hverdagen.
  Lov mig, at I tager ind og ser basketball en dag. Det er altså den mest fede oplevelse, hvis I altså ikke allerede har været det. Også for Bella tror jeg selvom hun ikke er interesseret i det 😊.
  Pøj pøj med det❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Har nydt at følge med i jeres Singa eventyr, men dét her!?!? Ihhhh hvor jeg glæder mig til at følge med!!! Er måske også en lille smule grøn i hoveder. New York <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabina

  Hvor er det fedt for jer👏🏻😃 Jeg er selv lige kommet hjem efter et år i Austin, Texas og der er desværre ikke meget ved at komme tilbage til DK😬 Hvis I skal væk i nogle dage, så kan jeg klart anbefale en tur til Austin – smuk hyggelig by med en masse lækker natur omkring samt masser af insta-venlige spisesteder😜 Tillykke med beslutningen og held og lykke med det hele😃

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betina

  Det lyder for Viiiildt!!!! Glæder mig så meget til at følge dig NY, og håber du kommer med lige så mange gode fif derfra, som i Singa… stort pøj pøj herfra

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  Der er desværre rigtig mange hjemløse i NY og der er kommet flere til gennem årene – især unge mennesker.. men NY er jo fantastisk! Min svigerfamilie bor der og elsker at være på besøg, men måske jeg begynder at se byen anderledes nu når vi også skal have vores baby med.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NYE EVENTYR // OG TUREN GÅR TIL......