MONTH OF MAY..

SKINCEUTICALS // UPDATE..

MANGE HAR SPURGT hvordan det er gået med min test af SKINCEUTICALS jeg havde fået fra N´AGE og jeg har bare ét ord for det ‘JEG STOPPER ALDRIG MED DEM’ okay, det var ikke ét ord, men mange. Men det kan ikke siges med et ord, for de er virkelig fantastiske. OMG! Jeg er ikke typen der normalt skifter produkter, men her må jeg bare sige, jeg har overgivet mig og totalt helliget mig KUN deres produkter. Det lyder så plat når man siger det, men jeg mener det helt ind i hjertekulen. Jeg kommer ALDRIG til at bruge andre produkter end deres. Jeg har set en kæmpe forskel i min hud og den er meget mere elastisk og ser sund og frisk ud og så er jeg en fast kunde.

HVORDAN VIRKER DE??

#1 GENTLE CLEANSER – ANSIGTSRENS den siger lidt sig selv, det er den jeg bruger til at rense min hud med❤️ Jeg hader faktisk rens og når man står og fedter rundt med vatrondeller etc. det er så besværligt. Men med deres creme cleanser, der føler man bare med det samme den renser det hele af. Jeg gør det altid 2 gange for at være på den sikre side, men jeg tror faktisk ikke man behøver det. Det er bare mig og min OCD ; )

#2 A.G.E INTERRUPTER – ANSIGTSCREME Jeg har to cremer jeg skifter i mellem, da jeg bor i det klima jeg gør, så har man dage hvor man føler huden trænger til mere end den anden, så den her bruger jeg som oftes, men der er også dage hvor jeg bruger EMOLLIENCE

#3 EMOLLIENCE – ANSIGTSCREME Den her bruger jeg når jeg føler min hud er rigeligt fugtet.

N´AGE SIGER: Emollience er en rig ansigtscreme, som især er velegnet til tør og sensitiv hud. Formuleret med brasilianske havalger, druekerne-, hybenrose- og macadamiaolie.

Den nærende formulering bidrager til at forbedre hudens fugtniveau. Emollience er perfekt i de højere luftlag og i kolde eller tørre klimaer. Cremen absorberes hurtigt og kan anvendes morgen og aften.

# RESVERATROL B E – SERUM Den her er én af mine favoritter. Det er som om hver gang jeg bruger den, så takker min hud mig hele næste dag jeg har puttet den på. Jeg bruger den nemlig om aftenen.

N´AGE SIGER: Resveratrol B E er effektiv pleje til brug om natten. Serummet indeholder en kraftfuld sammensætning af de tre antioxidanter resveratrol, baicalin og E-vitamin. Det specielt formulerede serum virker ved at styrke hudens forsvar mod frie radikaler. Huden stråler med fornyet glød og får større elasticitet og spændstighed.

# C E FERULIC – FLYDENDE SERUM Den her har jeg også kastet min kærlighed på, den bruger jeg under min dagcreme, og efter jeg har renset min hud. Man skal huske huden skal være helt tør når man putter den på.

N´AGE SIGER: C E Ferulic® er en revolutionerende kombination af antioxidanter, der giver avanceret beskyttelse mod for tidlig aldring af huden. Serummet neutraliserer frie radikaler, hjælper med at styrke huden og giver effektiv antioxidant-beskyttelse. Mere beskyttelse betyder en hud, der ser mere ungdommelig ud og har et bedre forsvar mod miljørelateret aldring.

Serummet indeholder L-askorbinsyre, E-vitamin og ferulsyre. Den helt unikke formulering af potente ingredienser skaber synergi og gør C E Ferulic® til et effektivt forsvar mod frie radikaler.

RETINOL 0.3 – REN MAGI TIL ANSIGTET Det er svært at beskrive hvor fantastisk dette produkt er, det har hjulpet mig med til mine porre er blevet meget mindre og har fjernet de røde områder jeg havde i huden. Jeg er jo ingen ekspert, kan kun genfortælle hvad N´age siger inde på deres egen side.

NAGE SIGER: SkinCeuticals Retinol 0.3 er skabt med effektivitet og stabilitet for øje og formuleret med en høj koncentration af ren retinol. Den avancerede formulering bygger på den nyeste stabiliserings- og leveringsteknologi i hudpleje. Vores innovative system opfanger og stabiliserer retinol uden at indkapsle det for at sikre, at produktet frigøres langsomt og ensartet. Stimulerer cellefornyelsen og styrker hudens struktur for at gøre fine linjer, rynker og pigmentforandringer mindre synlige.

Hjælper yderligere med at mindske porestørrelsen og korrigere uregelmæssigheder og rødmossethed.

#3 A.G.E EYE COMPLEX – ØJENCREME Det var virkelig ikke noget jeg brugte meget af førhen, tror faktisk ikke jeg ejede så meget af det. Men da vi tog en test inden hos N´AGE fandt vi ud af, jeg manglede enorme mængder fugt, fugt, fugt, fugt omkring øjnene, så det var bare at sætte igang. Som man siger.

N´AGE SIGER: Et tredimensionelt øjenplejeprodukt til moden hud, der markant forbedrer tydelige tegn på aldring i området omkring øjnene. Optisk slørende ingredienser vil med det samme forbedre hudens udstråling og gøre mørke rande og kapillærer mindre synlige. Hudens spændstighed øges og giver dermed en markant synlig forbedring af rynker. 

A.G.E. Eye Complex er formuleret med blåbærekstrakt, Proxylane™ og flavonoider og er tilpasset huden omkring øjnene.

#4 AOX EYE GEL – ØJEN GEL Jeg er virkelig en sucker for serum´er og det er heller ikke anderledes ved dette produkt.

N´AGE SIGER: AOX+® Eye Gel indeholder en patenteret C-vitamin-teknologi, som bygger på en synergetisk antioxidantkombination. Produktet medvirker til at beskytte det sarte øjenområde mod oxidativt stress og genopfrisker huden under øjnene samt mindsker hævelser. En avanceret gelé-struktur betyder, at de aktive ingredienser kan formuleres i en opløsning med den optimale pH-værdi i et transportsystem, der giver maksimal optagelse og effekt.

AOX+® Eye Gel forebygger aldringstegn samtidig med at korrigere eksisterende pigmentering.

Sammen med blid massage i øjenområdet sørger ruscus aculeatus for at øge mikrocirkulationen under øjet for at mindske hævelser, mens formuleringen med koffein forbedrer dræneringen for at mindske hævelser. Brugt dagligt vil den forebyggende og korrigerende behandling modvirke træthedstegn og genskabe et frisk, livfuldt udtryk i området omkring øjnene

MINERAL RADIANCE UV DEFENSE – SOLCREME SPF 50 Det er bare det vigtigste i min beauty rutine, for hvis jeg ikke bruger solbeskyttelse så får jeg de vildeste pigmentforandringer og det ønsker man bare ikke, vel??? Det bliver et ‘nej tak’ herfra – og så elsker jeg den har lidt farve i sig, så man ikke ligner døden fra Lübaek.

N´AGE SIGER: Mineral Radiance UV Defense SPF 50 er et banebrydende produkt inden for mineralsk solbeskyttelse og kombinerer bredspektret beskyttelse igennem mineralske UV-filtre med en universal tint for at give en smuk udstråling.

Den unikke og lette formel tilpasser sig hudens egen tone. Velegnet til alle hudtyper, herunder sensitiv hud og hud, der har gennemgået æstetiske behandlinger. Den silkebløde, vandresistente sollotion fordeles nemt og tørrer hurtigt, så huden får en flot udstråling med optimal beskyttelse. Husk at ryste flasken inden brug.

Jeg forsætter stadig min evige test af produktet og vender stærkt tilbage❤️

HAR DU LÆST MIT FØRSTE INDLÆG OM PRODUKTERNE?

(Produkterne var en gave)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MONTH OF MAY..