STATUS PÅ SINGAPORE OG PÅ VORES LIV..

MONTH OF MAY..

MIT NYE MÆRKE Jeg har længe gået med det her for mig selv, og jeg har ville sige det til Jer de sidste 8 mdr. Men nogle gange, så bliver ting ikke til noget og så er det bare super ærgerligt at hele verden ved det.

Men nu er der ikke længe til Month of May (MOM) går i luften, så derfor vil jeg gerne dele nyheden med Jer. Month of May er baseret på ens yndlingskjole. Har i aldrig prøvet at finde ‘the one’ og så blev den aldrig lavet igen? Hvad sker der seriøst for det?

Konceptet er at vi til at starte med laver 5-6 forskellige styles der kommer i et hav af farver. Og disse styles kommer så igen næste gang.

Jamen hvornår er næste gang? Vi følger ikke de normale kollektioner, vi laver kjoler når vi finder de rigtige prints, ikke når vi bliver dikteret. Så der vil hele tiden løbende være nye  prints og fra tid til anden adder vi så flere styles på.

Hele historien bagmærket kan I finde på @Monthofmay.dk’s Instagram hvor det hele står, og den er faktisk ret sød hvis jeg selv skal sige det. Jeg må i hvert fald fælde en lille tåre hver gang jeg læser den, og jeg har jo selv fortalt historien til hende, der har skrevet det ned, så jeg burde jo ikke blive overrasket ☺

Her ser i vores ‘Month of May’ pige, hun elsker kjoler (ligesom mig) ❤ Jeg har været så heldig at Simone Thorup Eriksen har gidet at tegne hende, og hun har virkelig fanget den ide jeg havde oppe i hovedet og fået det ned på papir. Jeg er tosset med hende.

(Instagram: @monthofmay.dk)

MOM (Month of May) bliver lanceret slut Marts, når varmen begynder at melde sig, og indtil da, kan i tilmelde Jer vores nyhedsbrev på Monthofmay eller følge os på insta @monthofmay.dk eller @rikkemay hvor der løbende vil komme updates💙

Der er en masse mennesker jeg skylder en tak, som har hjulpet mig med at stable mit mærke på benene, men mest af alt min veninde Louise Jasper, der har hjulpet mig med at designe mine kjoler. Uden hende, var det aldrig blevet til noget.

XX

R

4 kommentarer

 • Lckn

  Hvor ser det lækkert ud. Glæder mig til at se mere.
  Så sejt af dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det går lidt langsomt for mig med bloglæsning for tiden – den lille prut tager al min tid 😂Hvor er det bare akide sejt gået. Jeg er ret sikker på, at jeg bliver vild med dine designs. Elsker sådan nogle kjoler. Glæder mig til at se mere 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Jeg elsker også det snit og der er altid plads til kage ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

STATUS PÅ SINGAPORE OG PÅ VORES LIV..