SORRY NOT SORRY..

INSTA UPDATE // GOLD CLASS..

image1

INSTA UPDATE TIL MORMOR OG ALLE DEM, DER IKKE ER PÅ INSTAGRAM..

Faren er ude til fancy dinner, med alt muligt lækkert shit. Så vi tømmer kontoen og er gået i Gold Class bio.😁 Vi skal se “Inside Out”. Bella er slået helt bagover sæderne, og siger, hun aldrig vil se film, på andre måder.. Host.. Det kommer så ikke til at ske. 2 billetter (kun billetterne) koster 80$ (400kr) 😱 Dét sker nok ikke så tit. Så vi nyder det 🍬🍭 Vi har også en klokke, som vi kan trykke på, så kommer de med popcorn, soda etc. (vin til moren🍷) #lifeisgood #singaporemovies #goldclass #greatworldcity 📼

Bella havde den sjoveste og bedste aften ever. At den så var pænt dyr for forældrene, det er noget andet. Eller… Haha. For faren. Men sådan er det, når man ikke kommer hjem til sine piger. Så koster det bare penge. Så 400 kr for 2 billetter. 150 kr for popcorn, cola, vand og lidt slik. 150 kr for 1 glas hvidvin og en sunday icecream. Så er den bif tur sgu da også betalt. Men man kan ikke sætte en pris på godt humør og dejligt selskab. Så PAY UP Daddy-O.

Gold Class virkelig rocks. Der var tæpper og det hele. Vi kommer helt sikkert tilbage – altså når jeg har fundet én flise, hvor jeg kan tjene lidt ekstra. Bare til dagen af vejen ; ) 

Filmen var SÅ fantastisk. Den skal klart ses, hvis den går i bio i DK. Den er lavet for at vise hvad og hvordan børn føler, når de er små individer, som ikke selv kan sætte ord på deres følelser. Der er blevet lavet studier over hvordan babyer/børn reagerer i forskellige situationer, og fortalt så vi andre kan forstå det. Fantastisk film. Bare fantastisk. ♥

Inside Out Trailer

Sov Godt

XX
R

4 kommentarer

 • Ja, det er en rigtig god og sød film – havde mine pigerne med ind og se den til den store biografdag (tror den havde snigpremierer den dag)
  Det er da godt nok en for vild biografen, den ville ikke kunne gå her i det nordjyske hvor jeg bor.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • hvor ser det vildt ud! sådan en biografoplevelse ville jeg da slet ikke have noget imod…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Denise Amanda

  Hold da k… en vild biograf. Vi er da vist for alvor bagud herhjemme. Haha! Sådan en vil jeg gerne bestille til Danmark – men nej tak til prisen 😀
  Ej det ser for hygge ud!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hold da fest en skøn biograf! Det er da helt sikkert også en vild pris, men da manden og jeg skulle ind og se den der Jurassic World i 3D, kunne vi se den på Fisketorvet i Imax til den nette sum af 365,- hvis jeg husker rigtigt!
  Men så vild er biografen på Fisketorvet bare ikke! Så vil jeg hellere betale 35,- mere og slippe for folk der henter popcorn under filmen, eller smider sine klamme bare lugte tær op på ryglænet ved siden af mig – ad det skete faktisk sidst vi var i biografen, popcorn med bi-duft af sure tær – not my kind of thing!!
  /Camilla

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SORRY NOT SORRY..