ER JEG NORMAL??

INSTA UPDATE // F1 BLURRED LINES..

IMG_5777
Måske et par glas 🍸 senere 🏁🚗💨 #F1 #pharell #koncert #singapore #hvadvarderogsåbiler?? 📷 Foto Credit: @vores_eventyr_i_singapore

I går var jeg til F1 (Formel 1) som mange nok så på @Rikkemay og FB. (Sorry for the spam). Men hold op en oplevelse. Jeg kom egentlig bare for musikken, og lidt for bilerne. Man er jo fra Fyn. Jeg har en (hemmelig) forkærlighed for hurtige biler, som M er ikke så vild med, han synes jeg er mega “Brian”. Da jeg mødte ham, kunne jeg alle bilmærker, modeller, motor størrelse, og om den var med dobbelt udstødning etc. Det var dog ikke noget han pralede med, når han skulle fortælle hans venner, at han havde mødt en pige fra fyn.

“De sødeste piger, er fynske piger” som hans ven Jesper, altid siger. Og jeg giver ham sgu ret. ; )

Jeg har dog lagt min hobby på hylden, da den ligesom ikke var så nødvendig mere, at praktisere. Men min passion for boksning (og Mikkel Kessler) kan han aldrig tage fra mig. ; )

Anynoodle. Vi var en stor gruppe piger, der skulle ha´været afsted i går til Forel 1 og se Pharell. Men grundet fredagstræthed, sygdom og den verdamte haze, så blev de andre tøser hjemme. Det var kun de 2 ‘dumme’ blonde nyankomne danskere, der sked på forgiftningen i luften, og tog afsted.

Men hold da op, Camilla og jeg havde en fest. Tror faktisk, jeg på et tidspunkt tissede lidt i bukserne, af grin. Da jeg kom til at tage en bid af Camilla´s chili pølse (okay det lyder virkelig fucked up) Men skulle lige smage hendes (glutenfrie my ‘ass) kyllinge pølse, som åbenbart var svøbt ind i chili ketchup, så det brændte helt ned i numsen. Jeg prøvede i flere minutter at skylle munden, men the burning sensation varede ved, under hele koncerten. Så følte man da, man var i live ; )

4 glas vin senere, dragede vi hjem – og jeg vågnede hertil moren, med den vildeste hovedpine. Skal bare huske at drikke vand, i den her varme… ‘rigeligt med vand‘. ; )

Vi gentager successen igen i aften, hvor den står på Maroon 5. Yaaaay.!

Hvad lavede I igår – og har i vilde planer i dag?

Kys
R

1 kommentar

  • Mormor her faldt i søvn til Vild med Dans i går.
    Ingen planer i dag lørdag, men i morgen søndag har jeg en Loppemarkedsstand her på Islands Brygge.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ER JEG NORMAL??