FROSNE TÆER - JULESTEMNING & HJERTESMERTE..

JEG GLÆDER MIG HELT VILDT // SKINCEURICALS PRODUKTER..

ALT GODT TIL ANSIGTET Jeg har været forbi min N´AGE familie og fået lidt kærlighed. Mit ansigt kæmper virkelig herude og jeg kan bare ikke give den fugt nok. Det er super træls man aldrig kan være foran og føle mit ansigt gløder. Det ser derimod mere mat og trist ud, da jeg tror solen og luftfugtigheden bare skaber en ubalance ; (

Derfor var jeg SÅ glad da jeg fik disse produkter med hjem til at booste min hud, jeg vil over de næste par mdr. teste dem af og se om de reelt kan gøre en forskel🙌🏼 Alle produkterne er fra mærket SKINCEUTICALS som i sikkert kender? ALLE mine veninder i USA bruger mærket incl. deres mænd faktisk. Så jeg ser meget frem til at se resultatet💞

Det jeg fik med hjem i ‘tasken’ var disse produkter, så nu går jeg igang, jeg kender dem sket ikke og hvordan de vil reagerer på min hud. STAY TUNED🤘🏼

#1 GENTLE CLEANSER – ANSIGTSRENS

#2 A.G.E INTERRUPTER – ANSIGTSCREME

#3 EMOLLIENCE – ANSIGTSCREME

# RESVERATROL B E – SERUM

# C E FERULIC – FLYDENDE SERUM

RETINOL 0.3 – REN MAGI TIL ANSIGTET

#3 A.G.E EYE COMPLEX – ØJENCREME

#4 AOX EYE GEL – ØJEN GEL

MINERAL RADIANCE UV DEFENSE – SOLCREME SPF 50

Jeg vender tilbage om et par mdr. når jeg har har fået testet det hele af🙌🏼

XX
R

(PRODUKTERNE VAR EN GAVE)

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FROSNE TÆER - JULESTEMNING & HJERTESMERTE..