JEG HOLDER ØJE MED DIG..

HVIS MAN SKÆRER TÆNDER // BOTOX UPDATE..

BOTOX ME UP Jeg har så mange hovedpine og kæbe problemer. Jeg slapper aldrig af i munden.. det lyder helt skørt, og det er det sgu også. Jeg har hele tiden tungen bag mine tænder, som sidder og skubber på dem, og jo værre det er blevet, så mere er de endt med at blive skubbet, så jeg faktisk er bange for jeg skal have bøjle på.. igen.. Det har man ligesom været igennem, da man var yngre… #pis

Da jeg ikke helt stoler på en asiat med en nål, holder jeg mig altså til mit yndlings sted i Danmark, nemlig Akademi Kliniken.. Jeg er kommet der de sidste 4 år, og jeg bliver aldrig skuffet. Derfor var jeg selvfølgelig forbi da jeg var hjemme til bryllup (SE OUTFIT HER), jeg havde aftalt med Liselotte, som er hende der giver botox, at jeg lige ville komme forbi og få lidt ekstra kærlighed. Jeg har enormt mange muskler i panden, så derfor er det som regel rigtig svært at ramme “rigtigt” første gange, så det ender altid med, jeg skal tilbage efter et par uger og have et ekstra skud så jeg ikke ser kronisk overrasket ud. Men ikke denne gang. Denne gang gik det SÅ godt, og virkeningen trådte i kraft efter en 4-5 dage. Jeg elsker looket jeg har fået. Ikke får meget og ikke for lidt – men endnu bedre, jeg slapper mere af i kæben, og får ikke skåret og bidt så meget sammen, som jeg plejer ..Yaaaaay..!

BRYSTER BRYSTER BRYSTER Den 14 December skal jeg også lige en tur til Akademi kliniken i Malmø, og have rettet lidt på mine bryster. Af naturlige årsager er de søgt lidt mod jorden, og det er jeg selfølgelig ikke interesseret i, når jeg netop har betalt for et løft og ikke en “downer”. Men det er kroppens egne kræfter der går det, og de har bare deres eget liv. Så nu får de lige et “nip and a tuck” og så håber jeg på, jeg ikke behøver at gøre mere ved dem. 7.9.13 ♥

Kryds fingre for mig ; )

Men hvis du døjer af migræne, spændinger i hovedet/kæben, så skal man virkelig teste af og spørge til råds hos Liselotte hos Akademi Kliniken, de kan helt sikkert rådgive dig inden for dit problem område.

Akademi Kliniken

Address: Sværtegade 3,
1112 København K,
Phone: +45 70 26 30 01

2 kommentarer

  • seyma

    Det sjovt du lige har skrevet en indlæg om det 🙂 Jeg har nemlig et par spg til dig inden jeg måske kaster mig ud i det. Jeg spænder vildt meget med mine øjenbryn så jeg nu har fået to tog skinner / rynker midt i panden. Jeg er overvejer botox, men er tvivl om hvor lang tid det holder ?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke May

      Det er jo egentlig meget kroppen der bestemmer hvor lang tid det holder. Så måske holder den lang tid på det ca. 6 mdr – eller kortere tid som er omkring 4 mdr. Men det kan du jo ikke vide, før du har testet det én gang.

      Prøv at tag en snak med Liselotte, hun kan guide dig. Måske er det slet ikke botox du skal have, men restylane ; )

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JEG HOLDER ØJE MED DIG..