JEG HAR VIRKELIG OVERSKREDET MINE EGNE GRÆNSER..

VIL DU OGSÅ I FORM OG IKKE KAGEFORM..?

(Go´e nødder ik?? 😛)

JEG ER BARE MEGA DOVEN ALTSÅ Jeg vil så gerne bilde mig selv ind jeg er über aktiv, og det er jeg måske også en lille smule, men ville gerne være det mere, hvis jeg ikke havde rygrad som en regnorm. Jeg prøver dog at holde mig aktiv så ofte jeg kan, jeg bliver jo ikke yngre 😛 Men min uge ser nogenlunde gerne sådan her ud.

GÅTUR 7-10 km når jeg har sat Bella på bussen kl 7.10 – det prøver jeg at gøre 4 gange om ugen.

REFORMER prøver jeg at gøre 2 gange om ugen, da jeg bare freaking elsker det.

PILATES 1-2 gange. Jeg plejer at tage en normal ‘Beginners’ klasse og så en aftenklasse hvor det er mere ZEN.

Og så andre dage, der er jeg bare derhjemme og æder chokolade 😂 Det er dét der hedder balance, det er meget vigtigt. Ej, gas og spøg og skæmt til side. Jeg må bare sande at selvom jeg har et træningscenter 150 meter fra min lejlighed, så kommer jeg ikke derned, så da jeg så at Frida Hallqvist havde lavet sit online univers og ikke bare de træningsfilm som hun normalt har der, men en 60 dages bootcamp, så var jeg psyched.

Jeg har den seneste uge været totalt hooked på det, og det er virkelig en kæmpe opløftning fordi hun spreder så meget positiv energi Frida når man træner med hende, og det er dét der fanger min opmærksomhed, for jeg er den første til at kede mig, og så ryger mine tanker rundt på vasketøj,  hvad vi skal spise til aftensmad, nuller mellem mine tæer, sengetøjet skal skiftes, der skal bestilles rengøring af vores aircondition, jeg mangler bind og 1000 andre ting. Jeg er alle steder.

Så hvis du keder dig lige så hurtigt som mig, så vil jeg anbefale DIG, og dig og dig og DIG og Dig at prøve hendes hjemmeprogram, man føler bare man sparker mega meget ASS❤️ Jeg har det så skønt i programmet og i skrivende stund der har jeg lige trænet mine 23 minutter på ‘PRO’ holdet, og damn det gik stærkt, men det fik mig til at føle mig STÆRK🙌🏼 Derfor ville jeg lige dele det med jer mens jeg stadig var oppe og kører ; )

Du kan læse mere HER.

Go´træning

XX
R

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JEG HAR VIRKELIG OVERSKREDET MINE EGNE GRÆNSER..