TOP 10 // HVAD SKETE DER I 2018??

JEG HAR VIRKELIG OVERSKREDET MINE EGNE GRÆNSER..

(Billedet taget af Nansen)

JEG FATTER SLET IKKE JEG HAR GJORT DET Okay, før Jul, er der en af kvinderne der bor herude der skriver til mig, om jeg ikke kunne tænke mig at holde et foredrag om dét at være blogger. Mit svar var ‘det bliver et nej tak‘. Det havde jeg slet ikke lyst til, eller det var jo løgn, det var min egen frygt for at stinke max der overtog og kvalte min lyst.

Jeg har altid drømt om at tage ud og holde foredrag, og det skal jo starte et sted, jeg tror bare ikke lige jeg selv havde tænkt tanken lige nu. Og det der nok panikker mig lidt er, det er jo DEM der bor herude som jeg ser ‘hver dag’ der skal komme og høre mig, og det er jeg ved at skide i bukserne over.

Men jeg skal snakke om det at være blogger, upsides & downsides, hvor det kan tage en hen, udfordringerne ved at ‘stikke næsen frem’ de dejlige læsere der følger med og de venskaber man får, trods man aldrig har mødt hinanden. Om de freaks der sidder derude og bare ørler negativitet ud i universet og 1000 andre ting.

Så hvis du bor i Singapore eller bare gerne vil flyve ud for at høre mig (😛), så er infoen HER:

Dato: 22. januar 2019
Tid: 10-12
Sted: Pender Road 10 
Tilmelding sendes til DAWS.tilmelding@gmail.com senest den 18. januar.

Jeg håber jeg ser Jer💞

XX
R

1 kommentar

 • Heidi

  Kære Rikke
  Yay fedt, det kommer du til at styre for vildt. Lige den dag kan jeg ikke, og du ville nok glo hvis jeg stod der eller andre danske følgere.
  Men man skal jo aldrig sige aldrig.
  Held og lykke, det bliver en succes og en genganger
  Knus Heidi Ø

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TOP 10 // HVAD SKETE DER I 2018??