FORSKELLEN PÅ MÆND OG KVINDER..

MINE BEDSTE FUND DENNE JULI MDR..

Indlægget indeholder reklamelinks
Reklamelinks er markeret med*

NOGLE GANGE FINDER MAN BARE NOGLE TING som man bliver ekstra glad for. Det behøves ikke være dyrt, for at det skaber lykke, faktisk slet ikke. Denne mdr. har jeg været enormt glade for disse ting.

PAPMACHÈ REGLEN af Hella Joof: Den har jeg skrevet om før, for jeg læste den på min ferie i Frankring. Jeg nåede ikke at læse den helt færdig, som i jeg manglede bare ét kapitel, så det fik jeg læst igår aftes, til lyden af ungen mennesker der holdte fest, og bølgerne der slog sig op ad kajen, og følte mig enormt voksen og ansvarlig. LÆS OM DEN HER.

NAT ‘KLAPPER’: Jeg kan ikke leve uden mine soveklapper, de redder mig hver aften. Vi har et lille varmeproblem her i vores lejlighed, så det føles som subtropisk klima hver aften, og det gør, jeg må åbne alle vinduer når jeg sover, og så kommer lyset ind. De redder min søvn 24/7 – også når jeg flyver, da nogen bare er så trælse de skal sidde og læse bøger, når man flyver 12 timer, og tænder for lampen, så de kan se noget, men ikke fatter at den peger mere på mig end på deres skide bog. Så er de også en redning ; ) De her er købt på ETZY.COM og kostede mig 69kr.

RAYBAN METEOR SOLBRILLER: De er ikke nye, faktisk slet ikke. Jeg fik dem af min veninde Nanna i fødselsdagsgave for måske 5 år siden, men dengang sad de bare ikke helt perfekt, måske var mine kinder mere runde, og forhindrede mig i at få det perfekte fit ; ) Denne sommer har de siddet på mig, som fluer på klisterpapir, på en varm sommeraften, hvis de stadig findes.

LA MER MICELLAR WATER: Jeg er en nørd til afrensning af min hud, da jeg virkelig hader det, næsten lige så meget som at skrælle kartofler og tømme opvaskemaskine. Jeg gør det dog HVER aften, for jeg gider ikke ældes 8 dage, for hver aften jeg ikke får det renset af. Jeg kunne dog heller ikke forestille mig, at gå i seng med makeup på, det har jeg gjort nogle gange, når der lige er kommet lidt for meget alkohol indebores, og man vågner op med en cowboy toast på kinden, mascara der er løbet sin vej, og gammel snasket rouge. Been there – done that.
Jeg er mest til Micellar end til noget andet, da det er nemt og hurtigt. Jeg har brugt denne form for afrensning, siden jeg var teenager, og det fungere bare rigtig godt til mit temperament. Der var engang én der kaldte det, ‘afrensning for de dovne’, og det er måske rigtigt. Men jeg tænker det er bedre end slet ikke at gøre det, så ‘Micellar is the way’. Kan købes i Magasin.

SOAKED IN LUXURY TASKE: Denne taske, havde min veninde Eleni med til Århus sidste uge, hvor jeg bare blev forelsket i den med det samme. Den er top fin i stoffet, og ultra let. Noget der er godt for min gamle nakke, der ikke kan tåle så meget. Den har to funktioner i stropperne, og har flere lommer indeni, så man kan gemme sine værdier. Jeg fandt den på Miinto.dk til 399,- og den bliver et hit her, og i Singapore. Tasken hedder DELINA, hvis man skal google. Jeg kan ikke finde den online mere, måske jeg har hapset den sidste. Æv Bæv.

GUCCI LOAFERS: Jeg tror aldrig jeg har haft så dyre sko før, men jeg er vitterligt så glad for dem, da de er klassiske, og det er jeg faktisk langt fra. Men så er det nemt at style dem til et råt outfit, og så skaber de sådan en balance.. Jeg er dog lidt presset over, jeg skal have dem med til Singapore, grundet varmen og fugten – For ellers kan jeg ikke claime min TAX som man skal (eller gerne vil), da man skal kunne vise skoene til Global Blue folkene, ellers stempler de ikke ens papirer, og så ser du ikke en rød reje. Desværre. Så de må en tur med i lufthavnen, og videre til varmen. Nitten!

CRÈTON MAISON GRØN VELOUR: Er nok mit bedste køb denne mdr. Jeg har længe ledt efter grønne velour puder til vores sofa hjemme i Singa. Men jeg kan da godt fornemme nu, hvor jeg er blevet så glade for dem, at de ikke kommer videre end til Havnen. Puderne koster ikke en bukket femører, kontra alle andre meget pebret puder der findes derude, så derfor hapsede jeg også nogle mindre i størrelsen med, der var helt mørkeblå, der er til vores terrasse udenfor. Puderne er købt i SINNERUP i Århus. De store koster 129.95 og de små 99.99,- De kan findes HER.

LIEWOOD SENGETØJ: Har købt det skønneste Liewood* sengetøj i flotte farver til Bella og hun er helt vild med det. Sengetøjet kan købes hos den søde forretning Børnenes Kartel.

///

Så et mix af det hele, der gør mig glad denne mdr. Jeg ville faktisk også ha´puttet min fidgetspinner med på billedet, men det så ikke så pænt ud, så jeg tog den ud igen. Jeg elsker min (eller Bella´s) fidgetspinners, de giver mig sådan en dejlig ro. Var der nogen der sagde ADHD. Det tror jeg nok der var  ; )

Hvad er jeres bedste køb, eller fund i gemmerne denne mdr.?

XX
R

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FORSKELLEN PÅ MÆND OG KVINDER..