MANSUR GAVRIEL // FOR SALE..

MINTER DEN // OVERSKRIDER GRÆNSER..

MINTER DEN

Igår var jeg alene hjemme (igen) og man ville tro at jeg var ude og drikke mig hønefuld. Danse på bordene og svinge med pattøjet. (måske lidt svært på en Tirsdag.. ikke at svinge… for der er masser af SWING i de her 2 “tøser”) Nuvel, anden historie. Tidligere liv…! Men der sad jeg så, alene og forladt. alt imens at jeg frådede take away fra Sticks n´Sushi “for one” – Undrede mig dog over, at den meget unge teenager bag skranken, spurgte “ønsker I pinde med til madden”. Som om der var flere der skulle spise af min bestilling. Rimelig flabet. Den her krop, kan faktisk indeholde ret meget ris og rå fisk, unge mand. Burde lige ha´givet ham en ørefigen og en morgen sherif stjerne. ; )

Jeg er langt væk fra min historie. Anyways. Jeg sad og så The Kardashians, og besluttede mig for at være lidt “wild and free” og skifte farven på mine negle. Jeg havde jo i forvejen skubbet mine grænser fra rød til denne.  Men tænkte at nu skulle den sateme ha´, og det fik den.
Jeg sidder stadig her på kontoret og kigger på den, og føler mig lidt ude af den “sikre zone”.. Alle siger at den passer til mig. Men når man først har gået med “Sloggi”, så går man aldrig væk fra det. Rød er og bliver min store kærlighed. “But I will give it a go“.. Jeg skal også bare være bedre til at prøve noget nyt. Ikke altid holde mig til det samme.. Dog tror jeg at Mr. M er glad for mit koncept – ellers var han nok blevet skiftet ud ; ) (it´s a joke)

Farven hedder FRESH MINT G343 og er fra DEPEND GelLack.

Hvad synes i?

 

5 kommentarer

 • Maria

  Har også prøvet mig frem med den mintgrønne farve!! Synes det ser så fint ud på andre, men ligeså snart jeg får den på ryger den af igen! Farven ser helt forkert ud på mig :-/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Insider

   Nej er det ikke sært. Jeg synes også bare at den er TOP smuk. Men jeg kan slet ikke føle mig “tilpas” i det. Når jeg har den på.!! Så mærkeligt. Ville elske hvis jeg så en anden med den på. ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du skriver fantastisk befriende og mega humoristisk 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Hvorfor inviterede du ikke bare mig til girls night in? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MANSUR GAVRIEL // FOR SALE..