ORKER IKKE MERE // HVOR ER ØNSKEØEN?

10 APPS JEG IKKE KAN LEVE UDEN..

MIN STORE BESÆTTELSE er nok min telefon, og det er jo ikke noget jeg er stolt af, for hold da op, jeg ville ønske jeg ikke var det. Jeg har den klods alt for meget i hænderne, at det ikke er sundt for én selv, for ens omgivelser, for ens familie eller for helbreddet. Jeg arbejder på at blive bedre, det går ikke så godt, men bedre at tage et skridt fremad end 1000 tilbage.

Jeg har samlet mine 10 favorit APP´s som jeg kunne nøjes med, hvis jeg blev bedt om at slette alt på min telefon og så KUN beholde 10 af dem.

Mine 10 favoritter er:

DAILY MAIL: Er min helt klare ‘go-to-gossip’ app. Jeg er totalt afhængig af den, og den jeg tjekker FØR min Instagram. Du får opdatering og gossip om alle, og man har selv mulighed for at vælge om det skal være alvorlige nyheder – eller vigtig viden, lige gyldig info. Det er en APP jeg anbefaler alle jeg kender at downloade, hvis de er news ‘ludere’ på samme niveau som mig.

INSTAGRAM: Okay. Det her er også min helt store addiction. Jeg tjekker den ALT for mange gange på en dag, og det skal jeg også stoppe med. Jeg havde faktisk downloaded en app, der kunne fortælle mig, hvor mange timer om dagen jeg brugte det skidt, men er overbevist om den løj helt vildt… Ellers gjorde sandheden bare ondt😂

WHATSAPP: Min go to måde at holde kommunikationen med venner og…familie i DK! Gratis SMS´er what´s not to like?

GRAB: Vi har desværre ikke UBER mere i Singapore, det blev ulovligt fra sidste mdr af. Så nu bruger vi dét der hedder GRAB, som bare er en Asiatisk platform, der er ejet af Asiater i stedet. Vi kunne ikke leve uden en service som denne, da vi ingen bil har herude, så det er vores eneste måde at blive fragtet på. Eller det vil sige, der er også taxa, men hvis man har sit liv kært, så holder man sig fra dem.

VSCO: Denne app bruger jeg til at redigere mine billeder med. Jeg bruger altid A5 og så pusler jeg lidt med farver, lys etc. Det er den bedste app i min verden til at fikse sine billeder med. Jeg gør ikke andet, det et dét jeg gør.

TV2: Vi har vitterligt alle tv servicer der findes. TV2, HBO, Netflix, Dansk boks med tusinde kanaler, ViaFree – You name it. We got it. Men på TV2 Play der ser jeg ‘Perfekte Steder‘ for jeg har nemlig lidt et secret crush på Tobias, men shhhhh… det siger vi ikke til nogen.

SPOTIFY: Jeg elsker musik, og jeg elsker Spotify, jeg elsker man kan finde andres spillelister, og dele musik. Jeg har også APPLE MUSIC som jeg betaler for, hver mdr. og de kan virkelig noget forskelligt begge to. Min Spotify er et Singapore abonnement, så den kommer ikke rigtig med danske foreslag, det er lidt træls, så det bruger jeg min Apple til.

IP VANISH: Den bruger jeg til at ‘gemme min røv’ med, når jeg skal se TV på mine mange app´s for mange af dem, der kan man ikke se film/serier hvis man er i udlandet, og slet ikke Asien.

VOXER: Den bruger jeg KUN med min veninde Eleni. Det er en app hvor man kan ‘walkie talkie’ med hinanden. Man holder bare knappen nede og indtaler beskeder til hinanden, så kan man svare når man har tid, det er bare en sød måde at holde kontakten på, så jeg kan høre hendes stemme også. Det er lidt svært at få ringet, når vi bor på de tidszoner som vi gør, når jeg står op sover hun – når hun står op og er klar til dagen, så er Bella på vej hjem. Det er bare lidt presset med 6-7 timers forskel. Så kan man altid bruge Voxer❤

FACEBOOK: Er jeg faktisk ikke særlig stor fan af. Jeg synes mit feed er blevet enormt negativt, og alt for meget om TRUMP, måske fordi mange af mine venner bor i Kentucky, og de var den stat hvor der var flest der stemte på ham (skumle skumle) og det derfor flyder med opdateringer. Men jeg prøver så godt jeg kan, at holde mig fra det, og jeg ville sagtens kunne slette den, hvis det ikke var for Messenger, den bruger jeg en del.

Hvilken APPs er du afhængig af?

XX
R

 

1 kommentar

  • C

    grab købte uber i Singapore… heldigvis købte de også mange af chaufførerne med.. jeg savner også uber-app’en, men forhåbentligt bliver grab’en mere og mere brugervenlig 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ORKER IKKE MERE // HVOR ER ØNSKEØEN?