FOTOSHOOT // JASPERLIVING..

JEG KAN IKKE RIGTIG FINDE UD AF OM JEG ER RELEVANT MERE..

giphy-1

JEG ER LIDT I ET DILEMMA jeg har den seneste tid følt, jeg ikke er så relevant mere. Måske det kommer sig af, jeg lidt føler, jeg er begyndt at fortælle M top ‘tomme’ historier, hvor jeg er stoppet op og har reflekteret over det jeg har fortalt ham, og kommet frem til, det ville jeg normalt aldrig gå op i, men pludselig er små ting begyndt at pisse mig totalt af – og jeg bliver hurtigt træt af folk, hvis de ikke lige går så hurtigt jeg gerne vil ha, hvis folk ikke gør deres bedste, hvad der ifølge mig, er den måde de skal gøre det på. Hvis en UBER chauffør ikke køre den vej jeg vil ha´… You get the point. Så det er lidt svært at opretholde sin gode tone, og mission med at komplimentere andre på nogle positive områder, når man bare har lyst til at tage deres hoveder og slamme ned i bordet…!!

Så hvad kommer det her sig af? Jeg tror ærligt det er fordi jeg er nået til det punkt i expat bogen, hvor der ikke er noget nyt og spændende herude. Jeg kender Singapore så godt, så jeg endda kan lave min egen guide over byen (LÆS HER) Men hvad stiller man så op med sig selv? Jeg har ikke noget job med kollegaer, der gør, jeg får mine 50.000 ord ud om dagen, og jeg selv skal sørge for, jeg har en hverdag jeg kan holde ud – og det har jeg faktisk. Jeg har en dejlig hverdag, men det er med andet indhold end hvis jeg var hjemme i DK hvor jeg havde arbejde, møder, ting jeg skulle nå, steder jeg skulle møde op til. Jeg følte jeg var noget, og jeg havde noget at byde ind med. Har jeg det mere?

Jeg vil ikke bare skrive indlæg for at skrive dem. Jeg vil gerne skrive noget, der har noget kød på sig, og ikke bare af pligt – og jeg ved ikke om jeg connecter med Jer mere, om det jeg skriver overhovedet gør en forskel eller om jeg inspirerer mere. Så mit dillema er lidt, om jeg skal tage en pause fra bloggen, hvis jeg alligevel bare rambler nonsens, og folk ikke finder mig som en opdateret udgave af mig selv.

Er det for svært at forholde sig til en person der bor så langt væk?

Eller er der emner jeg skal skrive om, som jeg ikke berør? Gider i ikke ha´indlæg fra Bali og hverdagen herude? Jeg mangler noget inspiration, da jeg står lidt i stampe.

Hvad tænker I?

Kys
R

19 kommentarer

 • Kirsten

  Bliv endelig ved med at skrive, nyder alle de små og store ting du skriver om. Og især din humor 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • J

  Rikke May. Stop op! Hallo! Du må ikke føle, at du ikke bidrager med noget!!! Det gør du. Du er så skøn at følge. Både her og på insta – både det sjove indhold og det seriøse med dine værdier og dit forsøg på at opdrage verden. En fast overspringshandling fra læsningen 😉 😉 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Jeg syntes ikke afstanden er negativ, egentlig syntes jeg at de indlæg du har skrevet om hvordan det er at være expat og hvilke dilemmaer det bringer med sig har været spændende at læse. Derudover syntes jeg de indlæg hvor du har skrevet om den sociale ulighed i Singapore har været gode og har givet indblik i en ” anden verden”, du skrev blandt andet om hvordan au pairs(hedder de det?) bliver behandlet. Ellers syntes jeg bare at du har en dejlig plat humor jeg kan relatere til 😉 De indlæg hvor du skriver om din måde at være mor og kone på syntes jeg også er gode. Så keep up the god work 😘

  Noget helt andet er jo hvis du går med en generel utilfredsheds følelse, måske det er den du skal forsøge at få bugt med – hvordan finder du meningen i din hverdag ? Eller er der mening og måske det er okay ? Måske skal det bare nydes ? Tænker måske der er noget inden i dig du skal have opklaret og så kommer det andet( bloggen) helt af sig selv 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dina

  Hej Rikke
  Det synes jeg da i høj grad at du er! Og ens værd/releveans/kald det hvad du vil bør ikke være afhængigt/defineret af ens arbejde…
  Selvom du bor i varmen, så gad jeg godt at der var lidt mere tøj, sko og tasker på bloggen. Særligt badetøj, pakke til badeferie osv.
  Dit sko projekt. Fra tanke til handling-hvordan gør man… Lidt om beauty produkter i varmen.
  Et par strø-tanker herfra. Kh D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Endelig ikke stop/hold pause!!! 😱 bare bliv ved med det du gør 😍
  Jeg ville desuden elske, hvis du lavede flere indlæg med inspiration til bolig/tøjkøb. Der er måske ikke så meget kød på, men jeg synes, at du er virkelig god til at gøre high street-fund – så det ville helt klart inspirere mig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Jeg synes faktisk det er sindssygt sjovt, spændende og inspirerende at høre om expat-livet og hvordan man også kan leve, fremfor at holde fast i leverpostejs-Danmark. ☺️
  Måske du kunne tilføje nogle føjletoner, lidt som Miriam har hemmelighederne eller Cathrine har “On wednesday we wear pink”. Jeg ved ikke lige hvad indholdet i sådan en føljeton skulle være – du har måske selv et forslag? Men et ugentlig indlæg som har en form for ramme, kunne måske gøre, at du følte der kom lidt mere struktur på indlæggene så du ikke selv føler det bare bliver til “rambling”. ☺️
  Bare et hurtigt forslag her fra Frederiksberg på en regnfuld og kold onsdags-morgen præget af influenza. 😩 Så er jeg alligevel lidt misundelig på eksotiske Singa. 😘

  PS. Nogle indlæg med tøj og sko, f.eks. din nuværende ønskeliste, synes jeg også kunne være fedt. Elsker den slags indlæg og synes de er mega inspirerende. ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ace

  Jeg kan sgu godt lide din blog, du skriver jo om det der rør sig i dit liv, og især det her indlæg kan jeg relatere til!
  Jeg har det lidt som dig; går op i alt for ligegyldige ting og bliver irriteret over ingenting. Og hvorfor? Fordi jeg ikke har noget fast at tage mig til pt. Hvad kan man gøre? Blive frivillig et sted? få et deltidsjob? Noget i den stil 🙂 Jeg kan altså godt lide din blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Nej nej nej.. Jeg er 20 år gammel, og føler at jeg gennem din blog har fundet ud af, hvor sej en mor og kvinde, jeg også gerne vil blive.
  Elsker din humor, skrivestil og anekdoter.
  Hvad med at lave nogle faste indlæg om ugen, som omhandler enten noget med Singapore/ungdom i DK eller helt tredje.
  Men for Guds skyld – bliv på bloggis!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Ej hvor dejligt, godt du ikke er blevet skræmt fra at blive mor, ved at læse med på min blog 😂 Ja, jeg tror jeg vil arbejde på noget lidt mere fast, hvor der kommer noget ‘ens’ hver uge ; )

   Dejligt du gider læse med, hos sådan en gammel krage som mig ; )

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Hej Rikke, bliv endelig ved med at skrive. Jeg kan udmærket følge dig, lige meget hvor i verden man bor, bliver alt hverdag. Men det er jo hverdagen vi lever i 😊 Jeg bor selv i Bangladesh, flyttede retur her til i sommer efter et år i Singapore. Jeg er sikker på, at jeg ikke er den eneste expat der hellere vil læse om dine eventyr end kulde, diverse reklame og blogger events i DK.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Hej Trine,

   Ja der er ikke mange reklamer, bloggerevents eller kulde her i Singapore. HA ; ) Tror bare man selv tænker over, om man egentlig har så meget at byde ind med mere, da man ikke rigtig lever i en ‘virkelighed’ med job etc. Men det er nok bare mere inde i mig selv, end i virkeligheden ; )

   Dejligt du læser med ; )

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg ELSKER din blog! Det er faktisk næsten min yndlingsblog, så du må ikke stoppe! Elsker dine indlæg fordi du er så mega ærlig. Du skriver også om de dårlige dage og de dårlige ting, og det kunne mange lære af. Livet er ikke altid rosenrødt. Jeg elsker at høre alle dine historier og det du har på hjertet!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Jeg tror det er super vigtigt, man husker at skrive om alle de dårlige ting også, for hvordan skal folk ellers relatere til en? Hvis man mister den forbindelse til hinanden, så gør det jo ikke andet end at give læseren dårligt selvværd. Jeg vil gerne have at folk er på samme niveau som mig. For det er vi jo i virkeligheden ; )

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Jeg elsker din blog og dine stories. Bare skriv om ingen ting 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   SMIL.. Jeg har masser af ingenting at skrive om, så det skal du nok få mere af. HA!

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Din blog er i min verden en af de bedste! Så du skal bare fortsætte som du allerede gør 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Tusinde tak Maria, det gør bare en kæmpe forskel for mig, og giver mig lysten til at fortsætte ; )

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alice

  Du er SÅ relevant – i hvert fald for mig 🙂 Jeg bliver simpelthen i så godt humør og forlader altid din blog med et smil på læben eller klukkende af latter 🙂
  Bliv endelig ved!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Ej, hvor er jeg bare glad for at høre det, det gør mig bare så glad ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FOTOSHOOT // JASPERLIVING..