NÅR MAN PLUDSELIG ER NØGEN..

VIL DU OGSÅ VÆRE EN SEXY MOMMY / BADEDRAGT ANBEFALING..

BLIVER SIMPELTHEN nødt til at tippe om min nye badedragt(er), som jeg lige nåede at rive ned af hylderne inden jeg rejste til bali. Badragten er fra H&M og fås både i olivengrøn og marineblå… Jeg kunne ikke nå at finde den blå, men min veninde havde den med til Bali nu her, og bliver så misundelig hver gang jeg ser den.

Den sidder bare helt perfekt på hofterne, ikke for højt som alle de unge hipster piger, der nærmest har Åse-pigen hængende ude – og ikke for lavt til at være en ‘Mommy’ badedragt.. og så pifter snoreffekten den lige op til at blive til ‘SEXY Momma – I still got it’ da det er svært at hamle op med alle de solbrune, unge, spændstige tøser der har bosat sig her på øen. Men hvem prøver jeg også at snyde? Jeg er hverken ung eller spændstig – jeg er nogens mor og snart 35 år gammel. Det går sgu okay, og det er en forandring man lige skal vænne sig til. Specielt når man ikke føler, der er en mand, der har vendt sig efter én i snart 2 år i Asien.. Så går det hele nok 😜

Jeg føler mig mega godt tilpas i denne dragt. Jeg kan nemlig godt hade at have bikini på, der er bare noget nemt ved en badedragt.. hurtig på – hurtig af (som man siger… baaaah)…!

Den er i butikkerne nu, så Du skal skynde dig❤

XX

R

 

2 kommentarer

  • Kathe

    Det er virkelig en fin badedragt! Hvordan er ryggen? 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NÅR MAN PLUDSELIG ER NØGEN..