SUMMER IS COMING // MIA FAMIGLIA..

ORKER IKKE MERE // HVOR ER ØNSKEØEN?

KENDER I DET når man faktisk ikke orker at være voksen mere? Sådan nogle dage har jeg lige nu. Jeg har absolut ingen energi, og det eneste jeg har lyst til er at ligge under dynen og spise magnum is… og lakridser. Jeg ville ønske man kunne tjekke ud bare et par dage, og tage en tur til Ønskeøen. Det ved jeg godt er ret urealistisk, men det er faktisk det eneste jeg drømmer om.

Endelig har SAS confirmed den billet, jeg har prøvet at booke til min tur til USA – nærmere Kentucky. Jeg ved ikke hvordan det kan tage så lang tid, men det ligner ikke jeg skal flyve hele vejen med SAS så måske det er derfor. Jeg har booket mit hotel i 2 dage i Louisville og fundet et sødt lille boutique hotel, der hedder 21c Museum Hotel. Der skal jeg bo dén dag jeg lander og dén dag jeg flyver til DK.

Jeg har lejet mig en Standard Elite SUV, jeg skal satme ikke krølles sammen i en lille UP! sådan som de drøner afsted på vejene. Jeg glæder mig enormt til bare at høre country music for fulde drøn, og suse derud ad. Jeg har virkelig brug for en find-mig-selv tur. Hvis jeg ikke var nogens mor, så havde jeg slukket min mobil, og bare været MIG. Rikke… Og ikke noget for nogen. Jeg har vitterligt ikke mere at skyde mere, jeg kan ikke gøre mere for andre, og jeg kan ikke rumme mere. Jeg er brændt i begge ender. Ikke bare brændt, men udbrændt.

Overvejede seriøst i et sekund bare at droppe min tur til DK, og tage til Bali i stedet. Kan næsten ikke overskue tanken om at flyve hjem, eller skulle hjem i det hele taget. Men nu er det ikke kun mig der bestemmer, men også Bella, og hun ønsker at komme hjem. Men der er selvfølgelig heller ikke nogen der siger, jeg ikke bare kan ligge under min dyne i ‘Havnen’, så det er min plan❤

Jeg går i hi og så kommer jeg frem, når jeg skal flyve til Kentucky. Så kan folk altid ‘slide‘ mad ind under min dør, når jeg får brug for det. Ellers står der bare ‘ikke forstyrre’ på min dør hele sommerferien.

One of those days; Life sucks sometimes and then you die!

XX
R

4 kommentarer

 • Anja

  Ja tak, vil gerne med. Tænker pt ofte om jeg ikke bare kan ringe efter en voksen der ligesom kan hjælpe lidt når jeg nu ikke selv kan finde ud af det (er selv 38).

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Du er velkommen med til ønske øen, vi tager afsted når månen skinner højt på himlen ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • OMG! Jeg kender det alt for godt…. shit altså – hvor kan man checke ud henne? Ud, og væk – alene – uden noget eller nogen som helst tanker, forpligtelser, ansvar, økonomi, og hele lortet. For helvede jeg føler dig og er med på vognen…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Ja, man magter det bare ikke.. Har seriøst bare lyst til at æde chokolade og se Cake Boss, så må alle andre tage ansvaret, for jeg giver op i denne tid. Jeg vil også bare være barn, og kommandere rundt med alle omkring mig. Jeg vil have raserianfald fordi jeg ikke må se det på TV jeg har lyst til, jeg vil have noget der vasker mit hår i badet, og skrubber min krop – OG tørre mig når jeg kommer ud igen,i de blødeste, ny vaskede håndklæder. Jeg vil have kys på panden i uanende mængder. Jeg vil have pandekager til morgenmad lavet med kærlighed, jeg vil ha´lov til at tømme en legetøjsbutik, og KUN tage de ting JEG Vil lege med. Jeg vil tilbage til Ønskeøen ; )

   Hvornår skal vi tage afsted? ❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SUMMER IS COMING // MIA FAMIGLIA..