FARS DAG // NÅR KNUDEN ER VÆK..

NU KAN JEG IKKE VENTE MERE // JEG BLIVER NØDT TIL AT REJSE..

SÅ SUSER JEG RETUR Turen går mod Singapore og min yndlings Bella❤️ (og M selvfølgelig). Der venter mig bare en lille tur på 17-18 timer med en mellemlanding i Doha. Jeg tror nok, jeg har en række for mig selv, men det kan nå at ændre sig inden jeg rejser. Jeg kunne godt lige bruge noget ekstra plads til at strække mine storkeben 😝 Jeg har lige 2 uger i Singapore før at turen går retur til DK. Holy Moly altså, jeg kan allerede mærke mine blodsprængninger på mine ben, bare ved tanken om, jeg skal igennem denne tur én gang til snart. Man må lide for sin ferie i Danmark.

Så vi ses i morgen når jeg er landet, jeg skal lige have blandet slik for 700.000 kr til Bella, ellers bliver jeg ikke lukket ind når jeg ankommer til Orangehuset.

Ha´ fab dag allesammen.

XX
R

1 kommentar

  • Rikke

    Du skal ikke ha´ en lille ferie på Sentosa, sådan omkring den 12. juni? 😉
    I givet fald må du hilse dumb & dumber.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FARS DAG // NÅR KNUDEN ER VÆK..