PAKNING // JULEGAVER & HVOR BLEV TIDEN AF??

OKAY VI BLIVER NØDT TIL AT SNAKKE OM DET..

HVAD GØR I? Det er gået op for mig, vi ikke alle er ens (no shit) Jeg læste forleden dag, David Beckham var kommet i shitstorm fordi der var billeder af ham, hvor han kysser sin datter PÅ MUNDEN… WHAT? Jeg blev ærligt totalt overrasket over det var et emne man gad skrive om, for det gør alle da, ik?

Jeg lavede en spørgerunde på instagram og der gik det op for mig, det gør alle faktisk ikke….? Dem der ikke gjorde de mente at munden var til ens kæreste/mand, og noget der blev brugt til noget erotisk..! Jeg mener, der er jo ikke noget der er rigtigt eller forkert, men det chokerede mig bare at der faktisk er så stor forskel, men det er nok efter hvordan man er opdraget.

Hjemme hos os, der kysser vi ALTID på munden. Både M og jeg kysser Bella på trutmunden. Mine forældre har altid gjort det samme med os, og efter det, der har jeg jo bare set det som ‘normalt’. Ligesom de altid har sagt ‘Jeg elsker dig’ ofte, og det gør jeg også med Bella, men flere jeg kender siger det ikke til deres forældre eller vice versa.

Så hvad gør I? Og hvis I ikke kysser jeres børn på munden, er det så fordi I synes det er sexuelt?

Fill me in ladies❤️

XX
R

3 kommentarer

 • Sara

  Jeg forbinder det egentlig ikke med noget seksuelt, men jeg har aldrig været vant til selv som barn (eller sidenhen) at blive kysset på munden af min mor eller andre familiemedlemmer, så derfor tror jeg heller ikke det er noget jeg selv kommer til at gøre – ikke fordi jeg som sådan har noget imod det, men blot fordi det ikke er noget der falder mig ind at gøre. ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Siff

  Jeg kysser dem altid og hele tiden på kinderne, panden og næsen og min datter synes at jeg giver for store smækkys på munden, så jeg kan til nøds få lov til at give et tantekys:)
  Vi har i perioder aktivt valgt det fra, fordi hun hele tiden hev baktusser med hjem fra børnehaven og vi var syge i et væk. Men vores børn kysser altid på munden, når de siger farvel til hinanden om morgenen:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Herhjemme kysser vi også på munden – det er der for mig ikke noget seksuelt i😘 For mig er det dog vigtigt at lytte til og aflæse de små væsner og respektere deres grænse – hvis de siger nej tak er det nej tak også selvom “ tante Aase” gerne vil have et kys 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PAKNING // JULEGAVER & HVOR BLEV TIDEN AF??