8 RØDE ITEMS DU IKKE KAN LEVE UDEN..

PAKNING // JULEGAVER & HVOR BLEV TIDEN AF??

JEG FATTER SIMPELTHEN IKKE Hvor tiden blev af. Jeg føler lige vi kom hjem fra sommerferie og nu skal vi snart vende snuden mod Danmark! Det er crazy og en reminder om hvor hurtigt livet går. Man blinker og så gik der 4 måneder uden man ved hvor de blev af.

Jeg er allerede begyndt at pakke, selvom der er 2 uger til vi rejser, men så er der styr på det hele og jeg har brug for at vide om der er nok plads til alt mit lort ; ) Heldigvis må man have 2 X 30 kg med når man rejser med Singapore Airlines. Jeg elsker dem seriøst. Overvejer at klinge mig på én der flyver på business, så jeg kan få 60 kg med pr. person. Så skulle i lige se min kæreste i hovedet, hvis jeg kom med så meget (emoji der kaster op af grin)!

Jeg har næsten styr på gaverne allerde, men der skal nok komme lidt ekstra på listen inden jeg rejser. Jeg har også nogle fødselsdagsgaver der skal med hjem til dem jeg ikke har set, så de skal lige købes ❤️

Har I allerde styr på Jeres gaver? Og hvad er den bedste gaveide til en mand, der er jeg lidt på herrensmark.

Endelig skyd med ideer min vej 😛

Dejlig dag

XX
R

 

3 kommentarer

 • Iben

  Jeg købte en pung til min mand i sidste månede da han havde fødselsdag.
  Og en ny iPad 👍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Iben

  Jeg købte en pung til min mand i sidste månede da han havde fødselsdag.
  Og en ny iPad 👍

  Og ja, der er styr på alle gaver 🎄🎄

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Ej det er også bare en RIGTIG god ide, den skal jeg lige arbejde videre på. Min kæreste er ikke så meget til ‘pung pung’ men måske en ny sej kortholder ; )

   Tak ; )
   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

8 RØDE ITEMS DU IKKE KAN LEVE UDEN..