TING DU SKAL VIDE HVIS DU BESØGER SINGAPORE

SKAL, SKAL IKKE // LÆS MERE..

Fotocred: Trine Nørgaard

SHOULD I STAY OR SHOULD I GO GO.. sådan her ser man ud, når man har gået 13-14 km i 33 graders varme. Jeg fortrød ret hurtigt, jeg havde lange bukser på. Der var ikke ét sted jeg ikke svedte… Yiiiiks. Mine planer for 2017 er at se mere af Singapore, og den plan holder jeg fast i – jeg vil være mere kultural, da jeg aldrig ved, hvornår vi skal hjem igen. Og så vil jeg ærger mig gul og grøn over, hvis jeg intet har set. Så jeg er ‘ a ‘man’ on a mission’ ; )

Jeg skulle også hente en kjole ved en skrædder, som har været der i 7-8 mdr. de skulle ringe når den var færdig, det har de ikke gjort, og jeg har været forbi 3 gange, hvor der var lukket, og i dag skulle så være dagen hvor jeg endelig fik den… troede jeg… Butikken var permanent lukket, og de havde taget min kjole med sig.. Huuuuuuulkkkk… så nedturs agtig altså!!! Jeg havde lige set den i min bagage, når jeg skal på cruise i næste mdr. ‘pik & patter‘ – det var en lokal butik, så der er ingen chance for jeg kan finde dem et andet sted, det er jo håbløst. Hvis det havde været i danmark, så havde man måske kunne hunte dem ned. Men det er som at finde en nål i en høstak.. eller en Asiat i Asien… U.m.u.l.i.g.t (!)

Nå, men der er ikke noget der er så skidt, det ikke er godt for noget andet, jeg venter stadig på at finde det positive i det… skal nok ikke holde vejret….. ; (

Jeg ved ikke om i synderligt har lagt mærke til det, men jeg har faktisk fjernet ‘LÆS MERE’ funktionen, når man læser med på computeren. Jeg kan dog ikke finde ud af, om det er træls eller leksi. Hvad tænker i? Man skal scrolle ret meget, der er bare mange der har klaget over den ‘Læs mere’ knap, så nu ville jeg jo imødekomme jeres ønsker ♥

Er i glade, eller skal den tilbage til den gamle løsning?

XX
R

9 kommentarer

 • Alice

  Jeg synes det er virkelig fedt at man ikke skal klikke “læs mere” 🙂 Knappen er der dog stadig, hvilket er lidt forvirrende…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   I know. den er jeg ved at få fjernet. Babysteps. Babysteps ; )

   Dejlig dag

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Naf

  Væk med LÆS MERE :o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Så glaaaad 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • B

  Det er fedt at den ikke er der mere! Elsker at jeg bare kan scrolle ned.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Det er meget bedre sådan her!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • malene

  VÆÆÆK med den! Den har alle dage været irriterende. Jeg kan bedst lide den helt dovne metode hvor jeg kan sidde med hovedet hvilende i min ene hånd mens den anden scroller, høhø 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maiken

  Meget bedre uden “læs mere”, blev ved med det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maiken

  Bedre uden “læs mere”, blev ved med det!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TING DU SKAL VIDE HVIS DU BESØGER SINGAPORE