TING JEG GLÆDER MIG TIL I DANMARK..

SUMMER IS COMING // MIA FAMIGLIA..

ELSKER DET HER BILLEDE det rummer alt hvad jeg elsker ved livet. Min egen lille familie, som jeg selv har lavet. Altså med lidt hjælp fra M, og de 5 minutter skal man jo heller ikke undervurderer (hahaha). Det billede symboliserer mit liv de sidste 12 år. Hver sommer, det samme sted. Samme mennesker, plus et par børn er blevet addet til.

Frankring er stedet hvor vi som familie kan slappe af, og få ladet tanken op, som bliver tømt nok så meget i løbet af året, fordi det hele er så hektisk. Måske det bare er dét livet er, det ved jeg ikke – folk lever på forskellige måder, det kan jeg se, når jeg kigger rundt på mine veninder. Jeg ved bare at i vores familie, der må vi nyde hinanden ekstra meget, når vi har muligheden for det. Man skal pleje og gøde det man har, dér hvor det gror, så vokser det ekstra højt❤

Den 2 Juli der sætter vi sejl mod vores lille perle, hvor planen er at være der i små 2 uger. Jeg hopper hjem lidt før de andre, da jeg har en fest jeg skal til, men ellers skal den bare stå på strand, tartar, kold carafe af hvidvin, moules frites. Jeg er klar, bare kom an.

❤Hvad er jeres bedste sommerminder og traditioner i jeres familie?❤

XX
R

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TING JEG GLÆDER MIG TIL I DANMARK..