DET MÅTTE JO SKE..

JEG ORKER DET IKKE..

(Sådan som jeg har lyst til at gøre overfor livet..WHAT WHAT??)

JEG HAR SÅDAN LYST TIL AT TRÆKKE VEJRET HELT NEDE I MAVEN men fuck det er svært. Kender I ikke det, når man pludselig tager sig selv i kun at trække vejret oppe i den øverste del af maven. Jeg tror mange kan nikke genkendende til, det oftes sker når der er for meget på tallerkenen.

Jeg må indrømme jeg virkelig har haft en sådan ‘tude dag’ hvor jeg et splitsekund overvejede bare at flytte hjem til DK. Hele vores familie er presset ud over alle grænser og balancen er lidt splittet fordi vi alle har hver vores opgaver vi står for. Min ulykke med foden, har også bare lige presset citronen ekstra meget. Det er så skørt, noget man ønsker så meget kan ende med at blive en ren gift i ens familie idyl.

Jeg kender denne ubalance, den er ikke uvant for mig, men den slår bare en i hovedet med en hammer, når den melder sin ankomst. Jeg er nok ekstra pylret fordi jeg har haft sindssygt ondt i min fod i dag og ikke helt har kunne smertedække den – og jeg har bare tusinde ting jeg ønsker at gøre og pakke ned, men kan intet gøre og det kommer jeg heller ikke til at kunne den næste tid ; (

Det skal vel være skidt, for det kan blive godt, er det ikke dét man siger?

Dejlig mandag ladies… and gents❤️

XX
R

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DET MÅTTE JO SKE..