SKAL - SKAL IKKE??

NÅR MAN HAR LÆBER PÅ SINE BOOBIES // TING JEG IKKE FORSTÅR..

Processed with VSCO with a5 preset

(T-shirt UNLIMITED EDITION – for info: tb@unlimitedinfo.dk // Bukser ZARA // Sandaler UZURII // Briller CÈLINE)

DER ER SÅ MEGET JEG IKKE FORSTÅR

HVORFOR bliver Medina ved med at vælge mænd, der er halvt hendes alder, når det nu aldrig holder. Der må også være en grænse for, hvor mange man kan forlove sig med!

HVORDAN man kan bruge så mange IKEA plastikposer. Det er er som om alt kan puttes i de små sataner – og HVORFOR har de skiftet farverne på dem, når jeg nu først lige har lært, hvilken en der er 1,2 L og 2,5. DAMMIT!

HVORDAN kan jeg have verdens største cravings for at få en Nintendo, så jeg kan spille Mario Brothers. Det kommer åbenbart tilbage med alderen, ligesom Palladium, CONVERSE og kondomer. BUT I REALLY WANT ONE DADDY!!

HVORFOR skal metrologer ALTID stå midt i det dårlige vejr, når der er orkan eller andre naturkatastrofer. Har lige set CNN der sender live fra Texas, og han var ganske enkelt ved at miste lemmer. Jeg tror godt alle ved hvor slemt det er, man behøver jo ikke miste livet, for at vise hvor dårligt vejret egentlig er!

HVORFOR sidder mænd så lang tid på toilettet?????? SERIØST!!!!! Så mange mænd, kan ikke have hård mave. Jeg har på fornemmeren, det er for at få fred, så de slipper for, at høre på deres koner OG børn!

HVORFOR har jeg stadig en kuffert jeg ikke har pakket ud fra Danmark.. Buuuuuuhhhh. De pakker bare ikke sig selv ud… Crap!

HVORFOR glæder jeg mig sååååååh meget til jeg skal til Bali i Okt.?? Måske fordi maden er så god og øllerne er cheeeeaaaaappp!

HVORDAN er den blomstermark på Selinevej på Amager pludselig dukket op. Jeg ser den ALLE steder på Insta, og det eneste jeg kan tænke på, er, jeg også vil plukke smukke blomster, som alle andre! Er kirsebærtæerne så ‘sooooo last season’??

HVORDAN kan Jyllands-Posten igår skrive “En mulig kropsdel er blevet fundet i sverige” i sagen om ‘Raket Madsen’ og den smukke svenske journalist Kim Wall. Mener bare, enten har man fundet en kropsdel, ellers har man ikke. Det er jo ikke et spørgsmål om man har fundet et ben eller en sortfodsskinke!!!!

//

SKIP TO 3 TIMER SENERE – vi skulle ud og handle, så måtte trykke ‘kladde’ på mit indlæg… Jeg vil gerne ændre mit ønske om en Nintendo. Bella ønskede sig en Nintendo SWITCH, så faren forbarmede sig over hende, og gav hende en tidlig fødsesldagsgave!

//

HVORFOR var jeg så dum, at ønske mig en Nintendo, når det jo er freaking hårdt at spille på det lort. Ungen har fået et JUST DANCE spil, og jeg sveder som et svin. Jeg ville bare gerne spille Mario, og nu skal jeg hoppe rundt til tonerne af MAYA-hii, MAYA-haa, MAYA-hoo, MAYA HA-HA”, man skal virkelige passe på med hvad man ønsker sig.

HVORFOR har INGEN fortalt mig, der er dresscode til det Samba event vi skal til i aften? Nu har jeg planlagt at have meget farverig blomstrede kjole på, og så er temaet sort og guld!!! Grrrrrr!!! 

HVORFOR kan man ikke gå i vinterjakke herude, når jeg nu, har fundet min yndlings bikerjakke i granatrød.  Damn 34 grader og luftfugtighed. Måske jeg bare skal tænde for min aircon, og skrue helt op for kulden. Så kan jeg sidde her og lege icebar!

♥♥♥

Nå, nu må jeg heller komme igang med at forberede tapas til vi får gæster, jeg kan jo ikke sidde her, og undres hele dagen. Håber I får en dejlig weekend ; )

XX
R

 

 

2 kommentarer

 • Maria

  Den med mænd på toilettet – jeg fatter det heller ikke 😂 Min kæreste gør det samme, hvad fanden laver man derude i 20 min.?? Min teori er også at det er for at få fred fra familien 😅

  Ha, velkommen i klubben med Just Dance. Min søn fik det i sommerferien og vi har dæleme fået danset meget Han har samme udgave som Bella, og jeg har den åndssvage sang på hjernen hele tiden 😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   … KOM NU MOAR, vi skal danse… FUCK ME. ALTSÅ!! Seriøst! Findes der ikke et spil, hvor man kan sidde ned, som i gamle dage? Det er jo helt skørt det der ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SKAL - SKAL IKKE??