MINE SOMMER BEAUTY FAVORITTER..

RIKKES TAKE ON THE WORLD // TING JEG IKKE FORSTÅR OG UNDRES OVER..

giphy

Der er mange ting, der sker i denne verden jeg undres over. Ting som er helt off radaren i min verden. Så som:

///

Folk der kan tage på festival, og slet ikke går i bad mens de er der. Adrrrr. Shame on you!

Folk der påstår de er vegetar, men så snart de står i en brandert kl 5.00 om morgenen, så er de dé første til at overfalde McDonalds eller Jan´s pølsevogn. Kø´er godt – kø´er sundt, derfor spiser vi det året rundt.

Folk der siger ‘du skal bare op på hesten igen‘ hvis man står i sit livs krise. De burde få tæsk med en lunken porre.

Kvinder der insisterer på andre kvinder SKAL amme. Hold nu kæft.

Mænd der mener at bukser, som kan lynes af til shorts og 3 andre længder er sexet. It´s not.

Folk der ikke drikker øl. Dem stoler jeg bare ikke på!

Folk der kører i bil når det regner, og kører ind i vandpytter, så det vælter med vand op over folk der kommer gående eller cyklende. Død med kølle.

Mænd i cykelshorts. STOP

Par der går klædt ens. Har intet mere at sige til det!!!!

Folk der ikke synes at @Andershemmingsedk er sjov. Dét er han. Han siger alt det andre tænker. og sådan er det !

Folk der lader deres børn vinde i spil – det kunne jeg aldrig drømme om. Muhaahaaa #ondmorpunktumdk

Kvinder der ikke renser make-up af når de går i seng, og så ‘genbruger’ deres mascara dagen efter, som om intet var hændt. FYI for hver dag man ikke renser sin make-up af, der ældes huden 8 dage. Det er en ommer.

Folk der ikke kan lide F.R.I.E.N.D.S – dem stoler jeg heller IKKE på!

Unge piger der bruger for meget selvbruner og forkert foundation farve, og selv mener de er bomben og man da ikke kan se nogle kanter eller striber efter deres selvfarvning af discount selvbruner hjemme i deres 1 værelses i nyborg. MAN KAN SE DET. ALLE KAN SE DET! STOP JER SELV.

Mænd der går i discount boxershorts. Det er der sgu ik´meget fi´s i.

Kvinder der mener, det er sexet at lade ‘åse-pigen’ stå i fuld flor. e* Det tror jeg faktisk aldrig der er nogen mand, der har udtalt, det skulle være sexet – og desuden er det ikke de glade tresser mere, hvor man lod alt gro til. Make love. Not war ; )

Børn der deltager i voksen samtaler, og forældre der ikke stopper dem. (indsæt emoji abe, med en knytnæve)

Jeg har sagt det før, og jeg siger det igen. Kvinder der har 3/4 leggings på. Det er IKKE en buks. Den burde brændes på bålet, sammen med bh’en og de bundløse trusser.

///

Rikke´s take on the world – Happy Sunday♥

XX
R

 

5 kommentarer

 • Caowao

  Hahahaha Rikke! Jeg er så enig! Grinte virkelig 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathe

  Kæmpe like til det her indlæg! Jeg forstår heller ikke nogen af de her ting, og tvinges bare lidt til at sige: People are batshit crazy.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rebekka

  Sjovt indlæg 😀
  Jeg er enig i langt de fleste, meeen må erkende mig skyldig i dén med mascaraen – gulp!! Fjerner altid lige de der rester der sidder ved siden af dagen efter. Hvis det passer med de 8 dage burde jeg vist ligne en gammel rosin på flere hundrede år, da jeg har gjort det mere eller mindre siden jeg var 13 (..hov! ;))

  Jeg er enig i at en kæmpe dusk ikke er det allermest sexy, men jeg synes godt nok en plukket kylling er mindre sexet 😀 Men jeg synes man skal gøre hvad man vil med sin hooha, så længe man først og fremmest gør det for sin egen skyld og ikke for nogens mands skyld 🙂

  Folk der ikke kan lide FRIENDS og ikke kan serien udenad – hvad sker der for jer?? Dem stoler jeg godt nok heller på!

  Tak for en god og underholdende blog – jeg er særligt pjattet med, når du skriver om forskellen mellem Singapore og DK, og jeg var ved at knække mig af grin over din oplevelse i en tøjbutik (“dress for me, top for you – you to FAT!”) – hahaha! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MINE SOMMER BEAUTY FAVORITTER..