JEG OVERLEVEDE // HUSK AT STRÆKKE UD..

SKAL – SKAL IKKE??

zara

JEG KAN IKKE BESTEMME MIG alle der følger med herinde, ved jo, hvor meget jeg elsker min sorte bikerjakke HER – men nu kan jeg se, den er lavet i den lyse version, og jeg kan ikke beslutte mig for, om jeg skal hoppe på den. Den er jo i syntet, så har aldrig set skyggen af en muuhhhende ko, og det kan man godt slippe afsted med, når den er mørk i farven. Men en lys syntet, kommer hurtigt til at se ret trashy ud ; )

Big decisions – big decisions ; )

Er der nogen af Jer, der har set den live? Jeg er ikke faldet over den i Singa endnu, dog skal den nok komme, det var jo her, jeg købte den første jakke. Jeg ved ikke helt hvorfor vi har vinterjakker, men det er nok til sådanne nogle tosser som mig, der ikke har en varm jakke med til DK. HA!

Hvis I ser den, så giv lige lyd, I kan finde den lige HER ♥

UPDATE: Fåååååk har lige set, den er kommet i de her to farver. OMG OMG OMG!

Dejlig dag

XX
R

4 kommentarer

 • Kamilla

  Hej Rikke.
  Jeg overvejer virkelig den sorte – efter du har lavet så god reklame for den😁 Men jeg har ikke mulighed for at se den “live” da jeg bor i Jylland 😉 Men er den rigtig vintervarm? Altså sådan med for und alles???

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Den er deeeejlig varm. Jeg har købt den i str M så jeg havde plads til en strik under – jeg fryser altid når jeg er hjemme i DK men holder altså varmen ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea

  Har lige spottet den (og den army grønne)i ZARA på Strøget, og den sorte ER altså pænest. De andre ser ‘billigere’ ud – især på kraven. Ved jo godt at de alle er fake-leather/fur, men den sorte skjuler det lidt bedre 😉 Købte iøvrigt også den sorte på din anbefaling 🙌🏾😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Ej hvor er du god. Den sorte er så mummssssss. Elsker den ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JEG OVERLEVEDE // HUSK AT STRÆKKE UD..