SÅDAN LAVER DU DIN EGEN GIF..

DEN ER TILBAGE JEG SIGER DET BARE // BEDSTE VINTERJAKKE EVAAAAAR..

SÅ LANDEDE DEN SGU I SHOPPEN og vi har lige fået børnepenge. Eller nogen har, tror jeg nok, jeg får jo ikke en hatfis, fordi jeg bor i Asien. Fair enough. Men jeg har lige været i ZARA i FIELDS og der hang den sgu. Først troede jeg det var en rest de bare havde fået, for i Singa hænger de over alt, da man jo tydeligvis ikke har brug for den der. Hahaha.

Så nu er den her igen, og jeg knus elsker jo min jakke (som i nok har set). Den kan man ikke leve uden – og til den nette pris af 799,- så kan man sagtens leve med kun den som vinterjakke. Der er ting der er “nice to have and need to have“. Og den her er NEED! Jeg har hapset den i sin tid i en str. medium, da jeg godt kan lide, der er lidt plads i den.

Du kan finde den online HER.

Det var så lidt ♥

XX
R

7 kommentarer

 • Sara

  Den er så fin den jakke! Desværre dur pasformen slet ikke til min lange (læs: høje) og samtidig kurvede krop. Æv! 😩

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Ej, hvor træls, jeg havde egentlig ikke tænkt, der var nogen der ikke kunne bruge den #bummer ; (

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Jeg har kigget lææææænge efter den jakke og da jeg så den online lige inden jeg tog til Spanien blev jeg enig om at NU måtte jeg simplthen have den! Fandt den så i Zara i Spanien og sparede samtidig 200,- (win win). Synes dog den var meget (!) stor, så tog den i en str. XS!? Alt andet blev for stort over skulderen…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamilla

  Den er så fin! Men må jeg spørge om den er sådan rigtig vintervarm? Altså med

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamilla

  Den er så fin! Men må jeg spørge om den er sådan rigtig vintervarm? Altså med for og det hele?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Altså jeg fryser jo hele tiden, og jeg er meget meget tilfreds med hvordan den holder varmen ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SÅDAN LAVER DU DIN EGEN GIF..