13 TING DU KAN LAVE NÅR DET REGNER VOL2..

SÅDAN LAVER DU DIN EGEN GIF..

giphy-2

JEG HAR LÆNGE VIDST jeg ville lave en GIF ud af en masse billeder, jeg tog af Bella og hendes veninde Andrea, da de var I Singapore og besøge os, men jeg vidste ikke hvordan. Jeg selv bruger den side der hedder GIPHY.com når jeg skal finde billeder til mine indlæg – og i dag kunne jeg så se, at et sted oppe i hjørnet på siden (HER) har de en funktion, hvor du kan ‘make your own’ bare ved at plotte dine billeder ind, så laver den selv dem om til en GIFF, du kan sætte tekst på videoen og selv vælge farve. Det tager vitterligt 4 sek. Når den er færdig kan du trække den ned på dit skrive bord. E voila.

Hvis du vil lave den om til Insta venlig størrelse, trykker du bare på ‘Instagram’ ikonet, plotter din email ind, så kommer den inden for 5 minutter. Så skide nemt altså.

YOU ARE WELCOME  ♥

XX
R

3 kommentarer

 • Ej hvor SMART! Dét må jeg have prøvet af. Og helt ærligt, hvor er det altså bare en sød GIF med de to smukke piger 🙂
  Kram Tilde, nouw.com/lillelyng

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Kan du ikke sende mig en skærmoptagelse af hvordan du gør?🤩 ( Instagram : anneoesterbaek )

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   HAHA. Jeg skal prøve at se om jeg kan, jeg er ikke så teknisk ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

13 TING DU KAN LAVE NÅR DET REGNER VOL2..