NÅR DET ER PÅ TIDE AT GIVE TILBAGE..

TIPPER OM DEN BEDSTE JAKKE/CARDIGAN & ET TØRKLÆDE..

DA JEG VAR I BRUXELLES Da havde jeg ikke lige fået nok varmt tøj med, så M ville gerne give mig en jakke/frakke/cardigan. Normalt har han ikke en mening som sådan om mit tøj, men han var rigtig vild med den her, og det var jeg faktisk også – i butikken havde de ikke de 2 andre farver man kan få online, hvilket var både godt og skidt, for hvis jeg havde set den i sort, så havde jeg nok selv købt den også.

Jakken er i en tynd uld kvalitet med store knapper. Jeg er normalt en str. 36/small og det er også den strørrelse jeg har taget.

FRAKKE MED KRYDSET LUKNING ♥

Da vi havde været til ‘bålfest’ om fredagen, og mit tørklæde i gråt (samme som på billedet) stank af ildebrand, så manglede jeg (også) et nyt, da jeg ikke kan leve uden et tørklæde når det er ‘så koldt’ 😂 Jeg har det her tørklæde i 3 farver: Lys grå, mørk grå og sort, det er så perfekt i str. da det fylder præcis som det skal rundt om halsen, og sidder ikke bare og slasker. Man skulle ikke tro det er sådanne en videnskab men det er det altså😛

BLØDT TØRKLÆDE 179,-  (Det fået nu i 5 seje farver) ♥

Sæt igang ; )

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NÅR DET ER PÅ TIDE AT GIVE TILBAGE..