DET ER MANDAG // JEG FORSTÅR DET IKKE..

JEG SAVNER..

(Fotocred: Wewonder.dk)

TIDEN FLYVER om 23 dage ‘jetter’ jeg til Danmark, noget som jeg glæder mig enormt meget til. Jeg har ikke været i Danmark siden december mdr. og frosten bed i næsen, og vi holdte jul i Nordhavn. Jeg plejer at være hjemme til påske, men da vores venner kom på besøg, droppede vi at vende snuden den vej. Der er rigtig mange ting, man godt kan savne når man bor ude, og specielt et sted som Asien. Det er en liga for sig selv, men ikke på en dårlig måde. Bare ting man tænker over.

TING JEG SAVNER:

#1 Jeg savner den blå himmel, en rigtig is-blå-himmel af slagsen, som viser skyerne som små vatrondeller, hvor man kan indånde den friske luft helt ned i lungerne, uden af hoste og være i tvivl om det er haze eller andet godt der bliver brændt af.

#2 Jeg savner lige at kunne køre hen og besøge mine veninder (i bil), og bare lige droppe forbi til en kaf’ – specielt nu, hvor jeg er blevet tante til lille Elenora eller Elli som jeg kalder hende ♥ Nok noget af det første jeg skal når jeg kommer hjem, det er hen og kysse på hende❤️

#3 Jeg savner at cykle, ikke at jeg gjorde det hele tiden (og her behøver du ikke komme med nogle smarte kommetarer M) men bare friheden i det. Hvis man cykler her, så er det 99% sikkert, man bliver kørt ned. Med mindre man bor på Sentosa.

#4 Jeg savner at gå ind på et offentligt toilet, hvor der ikke er nogen der har stået på toiletbrættet og pisset stående, og urinerede ud over hele toilettet, for så at forlade gerningsstedet, som om intet var hændt. Død med kølle – og mølle.

#5 Jeg savner at købe friske blomster, til en pris, som du reelt kan betale, og ikke måtte tage et valg om det er blomster eller spise paste med ketchup hele ugen.

#6 Jeg savner at købe en salat fra Fredco´s deli, med kylling og linser, og så lige fråse med en friskpresset juice. Jeg savner i det hele taget, de mange sunde muligheder der er i København. Her er det mest Asian Delight Street Food and me not likey.

#7 Jeg savner at vågne i ‘Havnen’ og sidde og drikke en kop kaffe, rigtig tidligt om morgenen, og nyde udsigten og følelsen af, man er på cruise. Gud hvor jeg savner den lejlighed.

#8 Jeg savner at købe Se&Hør og en 3-dobbelt pakke lakrids Stimorol tyggegummi på tanken, og tage det som det mest naturlige i verden.

#9 Jeg savner at spise en onsdags snegl, selv på en mandag. Jeg savner Lagkagehuset – men ikke deres priser. Jeg savner Kathrine´s langtidshævet græskar boller. Jeg savner at spise et stykke frist rugbrød med tartar og rå æggeblomme. Jeg savner at spise så mange poletter, at jeg får dårlig mave. Jeg savner en Dansk Netto eller Lidl, jeg savner at købe frugt, hvor jeg aldrig er i tvivl om det er sprøjtet med noget, jeg kan blive syg af..!

#10 Jeg savner at have en striktrøje på, og jeans – hvis jeg stadig kan passe dem. Damn alkohol. Jeg savner at vinden bider lidt i ansigtet og man kan gå i seng i pyjamas, uden at koge som et æg. Jeg savner at sidde på en cafe udenfor, og nyde en god kop kaffe. Jeg savner at gå uden at svede. Jeg savner at have et hår, som jeg nogenlunde kan styre, og ikke altid ligne en høstak.

Men ellers så har jeg det sku meget godt – jeg ville være et skarn hvis jeg klagede ❤️

XX
R

 

5 kommentarer

 • Elli & Kat

  Vi savner bare DIG! <3 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh jeg ved lige præcis hvad du mener – måske lige bortset fra det med at køre i bil (har ikke kørekort) og vågne op på ‘Havnen’ (jeg boede i Kbh N).
  Jeg bor i Australien og skal hjem på 2,5 mdr ferie for første gang i 1,5 år.
  Lander d. 18. maj og kan slet slet ikke vente! Dansk forår og sommer med alt hvad det indebære af sol, hagl, regn, svømme i havnen og drikke drinks og grille langs søerne!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Ej, så kan jeg godt nok godt forstå du glæder dig. 1/2 år, det havde jeg slet slet ikke kunne holde til. Jeg har jo været hjemme så mange gange, det næsten ikke kan tælles på to hænder. Jeg håber du får den bedste tur hjem, og husk at pas på dig selv – og her mener jeg ikke om du bliver slået ned. Men husk at tænk på dig selv, så du ikke får lavet for mange aftaler i DK, for alle vil gerne have et stykke af en, og det er jo super dejligt, men det ender med, man bliver savet midt over, og tilfredsstiller alle andre – og andres skemaer. Jeg har virkelig lært en lektie.

   God tur hjem, jeg tror du skal huske en jakke, for det er pisse koldt ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise Popowitz

   Tak, jeg håber også din tur hjem bliver super dejlig! Vi får dansk forår – med alt hvad det indebærer 😉
   Og ja, er obs på at forsøge at passe på mig selv da jeg var hjemme sidst (julen 2015) var det de mest hektiske 4 uger jeg havde haft i lang tid og resulterede i 14 dages sygdom – i den tid jeg blandt andet skulle have fejret julen med familien. Så denne gang skal det være anderledes! Men som du siger, alle vil gerne have en bid af én og ‘man’ vil jo også gerne se dem, og når jeg oveni så ved at der nok går 2 år inden jeg kommer tilbage igen, så er det svært at sætte begrænsninger.

   Huer og vanter er allerede lagt til side!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DET ER MANDAG // JEG FORSTÅR DET IKKE..