SKAL ALLE EGENTLIG ELSKE EN? // BLIV GÆSTEBLOGGER..

SAVNER..

IMG_7313

Troede ikke jeg ville komme til at savne hende her. Men når man har været væk siden i Onsdags og man kommer hjem til et tomt hus, hvor kun hendes rod er bevis på at hun har været der – så savner jeg hende. Hun “fester” pt. med hendes Far i Tyskland og hendes familie, alt i mens jeg ligger i sofaen i min fleecedragt og ser anbefalingen fra Frk TankeskraldThe Fault in the stars.. Huuulk. Jeg er helt opløst i gråd og mit bryst gør ondt af, at have grædt så meget.
Jeg tæller timerne til hun kommer hjem i morgen.

“Kom nu hjem”

XX
Mor

//

Buksedragt Littlepieces // Langærmet H&M // Sko NIKE..

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SKAL ALLE EGENTLIG ELSKE EN? // BLIV GÆSTEBLOGGER..