LOST GUIDES SINGAPORE // REJSEBOGEN DU IKKE KAN LEVE UDEN...

DET ER MANDAG // JEG FORSTÅR DET IKKE..

DET ER MANDAG.. Og jeg har liiiige fået løn… Eller.. Nej det har jeg så ikke, men jeg har gjort noget andet. Jeg har nemlig undret mig. Igen. Der er altid ting jeg undrer mig over på min vej, ting der ikke giver mening. Noget som jeg støder på i min hverdag her i Asien eller generelt, og det har jeg skriblet lidt om. Faktisk 10 af dem.

#1 Mænd i Speedo´s, det tricker mig bare helt vildt. Jeg får nærmest ticks når jeg ser det – og specielt her i Asien, der har de asiatiske mænd en tendens til at have ‘cykelshorts’ på som badebukser.. Det magter jeg slet ikke. Man kan jo se det hele…eller mangel på samme!! Det er og bliver aldrig en badebuks der er sex i og det gør ikke nogen noget godt! Stop det. Hvis du ikke er elitesvømmer og har tænkt dig at vinde gul til OL næste gang, så skal du IKKE have dem på..!

#2 Jeg har sagt det før, og jeg siger det igen. Kvinder der mener at leggings er det samme som bukser. Det er det IKKE, og slet ikke 3/4 leggings under en kjole. Enten har du kjole på, eller du har bukser på, du må bestemme dig. leggings under en kjole gør/ og syner at dine ben er kortere og du kommer til at se større ud end du er. Leggings er IKKE bukser. De kræver en oversize tee henover bagdelen, og et par ultra fede sneaks, hvis du skal slippe afsted med at have sådanne nogle på. Det er en hårfin grænse. Så medmindre det er træningsbukser, så don´t cross the line ; )

#3 Jeg forstår ikke, hvorfor jeg ikke er blevet CSI agent (…eller retsmediciner) jeg elsker alt ved det – jeg kunne se film om det hele tiden. Til M´s store skræk. Tit lægger han sig til at sove, med de sidste ord ‘du er simpelthen så klam Rikke, fatter ikke du kan se på det dér‘ – og så putter han en pude hen over hovedet (på ham selv altså..høhø) så han ikke kan høre lyden fra TV´et og alle de klamme facts de slynger hen over bordet, når de snakker om en mands indvolde, eller andre skavanker. Jeg elsker det. Jeg burde så meget ha´aimet efter bedre karakter på handelsskolen, så jeg kunne have læst videre. Men det blev til en uddannelse i sko & strømper, det er jo næsten lige så spændende.. eller!

#4 Kvinder med tynde ankler. Kvinder med så tynde ankler, at når de tager et par trænings tights på, så fylder de dem ikke ud nede i bunden. Kvinder der ikke får hævede ankler. Kvinder der kan have ankel støvler på, uden at ligne en rulleskinke i læder svøb. Kvinder der kan have snørrer sandaler på.. Baaaaah!

#5 HVORFOR Apple har ændret deres nye telefoner til, man ikke længere kan bruge sine almindelige høretelefoner, og hvis man skal, så skal man bruge den lille hvide dippedut der følger med, og den har man jo altid med sig, når man er på tur.. Nåååårrrhhh nej!!! Død med kølle. Plus man heller ikke kan lade telefonen op, mens man hører til musik! Riksen er ikke tilfreds. Æble forhelvede…

#5 Jeg forstår ikke, jeg har så meget træningsudstyr herhjemme, og forholdsvis også rigtig meget pænt træningstøj – og med alt det gear, der burde jeg have en totalt strandkrop. What happend? Totalt falsk reklame, når man køber et sjippetov med en mega sprød dame udenpå, som har sixpacks – at jeg så ikke også får det. Der står jo ikke noget om, man rent faktisk skal bruge det. Falsk reklame!

#6 Jeg forstår ikke folk der jodler, det er simplethen noget af det mest mærkelige at bruge tiden på, men jeg bliver dog alligevel så gladeligt opstemt, når jeg hører det, og føler straks trangen til at bevæge armen frem og tilbage med en knyttet næve, mens jeg vipper hovedet fra side til side, og føler en kæmpe strøm af glæde, og lysten til at jodle med trækker over mig ♥

#7 Jeg forstår ikke toiletter der bare er et hul i jorden. Så er det jo ikke et toilet. Der må simpelthen være en anden betegnelse for det, så som ‘ hvis du alligevel fortryder dit køb af Birkenstock sandaler (i russkind) så prøv vores urinhul, det er super nemt at tisse på sig selv – OG sine nye sko’ Hej Hej Kina. Fuck off Kina. 

#8 Jeg forstår ikke hvordan nogen folk opdrager deres børn, og slet ikke forældre der taler til deres børn og giver dem valg, som var de et fuldvoksent menneske, der kunne tage seriøse beslutninger. JUST DON´T børn skal ikke spørges om en hatfis. De skal bare følge med. Så kan de blive spurgt ‘Du må få en is. Vil du have en chokolade kugle eller en jordbær?’ BUM. Det er de valg i livet de kan administrere. Eller ‘ Du må få pasta. Vil du have parmesanost på eller smør?’ BUM. ‘Du må få en flad. Skal det være på højre kind eller venstre?’ BUM! Stop med at lade børn bestemme. Nå måske!

#9 Hvorfor folk der deltager i Coachella, alle er så latterligt klædt på, og stadig ser så enormt lækre ud og jeg totalt føler jeg går glip af noget. Note to self. Deltag i Coachella inden du dør og har slaske hud. Note to self. Go soon!

#10 HVORFOR der skal være så langt fra Singapore til Danmark. For jeg savner jer sgu pænt meget lige nu og pålægschokolade. Hvorfor har man ikke pålægschokolade andre steder end i Danmark? Det giver jo ingen mening. Pålægschokolade burde så meget være en grøntsag OG på toppen af kostpyramiden, sammen med Nutella ; )

Dejlig mandag Folkens ♥

Mic Drop. Peace. Riksen OUT

 

15 kommentarer

 • agnes

  Leggings er de bedste bukser! Hilsen hende der bor i USA 😁

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Hvis du mener trænings leggings så er jeg helt enig, det lever jeg i – Men ikke dem i bomuld. Haha ; )

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • charlotte

  Rikke du er så sjov glider godt ned på sådan en DETOX mandag 🙂 ps jeg har pålægschokolade på køl du skulle da have haft en “doggy bag” med hjem i lørdags, iøvrigt # Hvad sker der for Singaporeans og “Doggy Bags” ALT left på tallerken skal da klart med hjem….KLAMT eller….
  Knus til dig

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Hahah.. Jeg måtte lige tage en pause med Detox. Svært når man har gæster fra Danmark og øl smager så dælans dejligt ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Vi kan da sagtens arrangere en eksport af pålægschokolade – du siger bare til! Haha. 😂😜

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Eiiiih. Det ville jeg SÅ gerne. jeg savner mørkchokolade så meget ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Leggins eller løbebukser er seriøst ikke bukser, at færdes i, i det offentlige rum. Medmindre du faktisk ér på løbe tur. Eller hvis din nederdel blæser op :p

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Indtil for to år siden, gik jeg ALTID i leggings. Som meget overvægtig, var det et forsøg på at skjule kroppen med en stor tunika over. Heldigvis er jeg blevet klogere, og nu bruges de kun til hjemmehygge, for de er satme behagelige👍

  Jeg bor i Tyskland, og her kan man heller ikke få pålægschokolade (kun ved grænsebutikkerne) – vi har også et lille lager af det.

  Vores børn for ofte valget om de vil have tæsk eller bank😜

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Det kan jeg godt forstå, de er sgu også hyggelige. Men nogle gange skal hyggen blive derhjemme – Det første jeg gør når jeg kommer hjem, det er at smide alt mit tøj, og hoppe i det mest behagelige tøj og ikke altid det pæneste. Haha ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Denise Amanda

  Du får mig altså til at grine Rikke 😂
  Jeg er helt enig i den med leggings, og lige så enig i Apples irriterende ændring i høretelefonerne. Hvorfor? De skal åbenbart bare være lidt for anderledes.
  Speedo’s burde forbydes 😳😅

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   SPEDO er og bliver kun for elite svømmere .. Haha ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • B

  Ha ha ha tak for dagens grin (også på en onsdag). Elsker især nr. 8 – undrer jeg mig også tit over 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  “Du må få en flad. Skal det være på højre kind eller venstre?’ BUM!” Hahaha😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Så kan man jo ikke sige valget ikke er der ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LOST GUIDES SINGAPORE // REJSEBOGEN DU IKKE KAN LEVE UDEN...