DET PERFEKTE BLOMSTER PJ SÆT..

DER ER SÅ MEGET KVINDER IKKE FORSTÅR..

MEN MEN MEN MEN Der er en grund til mænd er fra Mars og kvinder er fra Venus. For hold nu kæft hvor er vi bare forskellige. Som i vitterligt fra to forskellige planeter, som bogen siger. Jeg har lavet en liste over de ting, jeg finder mest mærkelige, udfordrende, irriterende og forbavsende ved det mandelige køn!

HVORDAN kan det være mænd konsekvent aldrig kan ramme vasketøjsspanden, men smider det liiiiige ved siden af, eller inde ved siden af deres seng. Jeg har prøvet at lade det ligge på gulvet, men bunken bliver bare større og større. Jeg har også prøvet at skovle det op i sengen hver dag, og smide det der hvor han skal sove, men så bliver det bare smidt ned på gulvet igen, og så kan vi jo fortsætte i denne evigheds fun game #medløgpå!

NOGET SOM ER HELT OFF er deres tid de bruger på toilettet. WTF laver de derinde. Altså mænd og kvinder er jo ret ens i de områder, så jeg ved både hvor lang tid det tager, og hvor lidt tid jeg har lyst til at sidde derinde. Men hvis jeg eller Bella ikke helt irriterende stod og hamrede på døren, så ville han jo blive siddende i flere timer. Tænker der er flere muligheder. 1. har mænd et virkelig knudret tarmsystem, som gør, det tager længere tid for dem, at passere igennem – eller 2. de kan bare ikke holde deres familie og kæreste/kone ud, ergo bliver de hængende derinde, for at få noget RO – eller 3 laver noget helt ; )

JEG FORSTÅR IKKE mænd kan rejse i 2 uger, og stadig nøjes med at pakke i en håndbagage. Alt det jeg skal have i min håndbagage, kan ingen gang være i min trolley! Det sjoveste er, når man skal på weekend, og M spørger ‘skal vi ikke bare pakke i en carry on, du har jo ikke brug for mere? AHAAHAHAHAHAHAHAH, vil du have et spark i løgposen, for du har jo heller ikke brug for 2 sten. Det bliver et NEJ tak herfra!!!!

KAN DET VÆRE SÅ SVÆRT?? når man beder en mand om at tage i Netto, for at købe bananer, agurker og alt det han finder på vejen han synes vi mangler til aftensmaden…. og han så kommer retur med….Bananer og agurker und nicht weiter, så står man der med ideen om TACO Tuesday kun med agurk, uden skaller eller cremefraiche og revet cheddar!!! Everytime..!!

MOVIE ME vi ser kun film og serier sammen, fordi han som regel bøjer sig for mig, sådan en god mand er han – dog ser vi enormt mange dokumentarer fordi vi begge elsker det eller ting der har en snert af reality i sig (Narcos Narcos Narcos). Jeg har bare så svært ved at finde glæden i hans valg og mænd generelt, af serie og splatterfilm… De omhandler alle, hurtige biler, ildspyende drager, søskende der knalder, noget med tornadoer, hajer, dværge, alt for kloge børn der kan flyve eller alfe der bor i en skov etc. Det er altså ikke min kop te, for fuck hvor er det mærkeligt!

HELP ME GOD for ikke at tale om tømning af opvaskeren!!!!! Tingene kommer jo aldrig på plads. Når M er færdig med at ‘gøre mig en tjeneste’ med at tømme vores, så står der 80 % af tingene på køkkenbordet, for han kan ikke lige finde pladsen til dem. Nå, men tak for den, hva´så hvis jeg heller ikke kan finde pladsen, så står alle vores ting bare altid fremme ; )

HULUBULU jeg ved ikke om alle drengebørn, har taget skade af, deres mor har båret dem på hænder og fødder, men efter at have datet en håndfuld (ja sorry M) men der har jeg altså erfaret, de kan aldrig finde noget. Som I aldrig. Sværger, hver eneste dag skal vi igennem det. Har du set min telefon?? Har du set mit keycard? Min pung? Min computertaske .. and the list goes on. Det er alligevel utroligt mange af dem kan finde på arbejde OG hjem igen ; )

DER ER INGEN TVIVL OM at M ikke er en CIA Agent, for de efterlader ingen spor, når de går ud ad døren om morgenen. Hos os der har jeg tandtråd, kontaktlinsebeholder, tandpasta, tandbørste, skraber, hår i vasken, t-shirt på gulvet, vådt håndklæde i et hjørne, kaffekoppen på stuebordet, tallerken og resterne fra det blødkogteæg, står på bordpladen OVER opvaskeren, som små spor fra Hans og Grete! Men altid godt at vide, jeg ikke lever sammen med en hemmelig agent, for tænker det ikke ville gå for godt for sådanne en smooth operator..

SPØRGSMÅL SPØRGSMÅL SPØRGSMÅL hele tiden. Spørgsmål om “har VI noget mel?… Har VI noget mel?? Har VI noget kaffe?? Har VI noget leverpostej – har vi nogle asier??? etc ‘Det ved jeg sgu ikke makker – har ‘VI’ kigget selv, jeg er ikke din sporehund????? Det er nok her, hvor jeg allermest har lyst til at slå på min kæreste – og for lige at toppe den. Hvad skal VI ha´ og spise i aften?? Arghhhhh!! Emoji Abe; med enormt lange patter!!!

FOR IKKE AT TALE OM sport på TV og mænd der ser det… men dyrker det ikke selv. Det må være en knust drengedrøm, der aldrig gik i opfyldelse, og så udlever de det igennem flimmerkassen. Men et engagement er da aldrig set ligenede. Hvis de lagde så meget gejst i at støvsuge, så ville vi sgu komme langt herhjemme. Måske med lidt slidte gulvtæpper, men bedre end en nasty løber.!

//

På trods af alt den undring, så kan vi sgu ikke leve uden dem alligevel ♥♥

XX
R

12 kommentarer

 • Sara

  Hahahahaha! På en eller anden måde er jeg så glad for at læse, at det ikke kun er min egen kæreste der er dødirriterende på alle de parametre – frygtede efterhånden at det bare var mig selv der var kuk kuk at lægge mærke til de ting. 😂🙈
  Min kæreste kan til gengæld ikke lide sport, så der føler jeg faktisk lidt at jeg har vundet en smule. 😜

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Du har da vundet SÅ meget. Min han ser både fodbold, golf, cykling og boksning – den eneste sport jeg gider at se ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   HEY … OG FORMEL 1 ser han også!!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dina

  Ihhh nu elsker jeg da bare min egen mand meget mere. For han er åbenbart både pottetrænet OG velopdragen. Dog ligggeeee med undtagelse af hvad angår det med aftensmaden 😂😇

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Åh, er glad for at høre at min kæreste ikke er den eneste der er sådan 😄
  Han ser dog ikke sport, men alle de andre punkter er spot on!
  Hvad fanden laver de på toilettet??? Jeg fatter det virkelig ikke.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   NOOOOO du er ikke den eneste der lever med sådanne en mand.. hahhaaaahaaa ; ) Hvad skal vi stille op med dem??

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Naf

  HELP ME GOD og HULUBULU kan jeg nikke aller mest genkendende til… Men jeg troede naivt det bare var en svaghed hos min mand og ikke racen generelt – SUK! Må lige huske at præge sønnike ekstra meget på de områder ;o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den med vasketøjkurven er seriøst også et mysterie for mig. Min kæreste lægger det brugte ovenpå, fordi “bukserne kan bruges imorgen”.. men hvad så med resten, hvad er det – pynt?

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helena

  HAhahaha 😀 Det letter virkelig at høre, at det ikke kun er min kæreste, der opfører sig som et barn der ikke kan tænke selv, og er doven når det gælder alt andet end sport… Nu har jeg lidt mere sympati for ham, det må jo være en mande-ting og ikke helt med vilje

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • B

  Ha ha ha haaah, hvor er meget af det genkendeligt! Især det med opvaskeren og det med at finde sine ting. Har også prøvet at lade ting stå – så har de pludselig fået fast plads midt på køkkenbordet! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den der “Vi”-ting… Hvor får de det fra? Deres mor?

  Jeg bor ikke engang sammen med min kæreste, og han kører sgu også “Har VI noget gavepapir?”, “Har VI noget mælk?”, “Har VI noget slik?”

  Og det er på en måde med forventningen om, at man så også rejser sig og finder det til dem..

  NEJ DET HAR VI IKKE ( Medmindre du selv har købt det)

  Grrrr. Altså!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DET PERFEKTE BLOMSTER PJ SÆT..